Zadruga

Parovi

U rijalitiju Zadruga 3 novi stanari! Maja Marinković i Lea Šekarić! (VIDEO)

U rijalitiju "Zadruga 3" novi stanari! Maja Marinković i Lea Šekarić! Marinkovićeva je nakon završetka "Zadruge 2" svoj plasman pripisala famoznoj situaciji sa šerpom, kada je prosula celu šerpu punu mleka Marku Miljkoviću na glavu, nakon žestoke svađe. Lea je ćerka srpske sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić. Lea je krenula stopama svoje majke Jasne i takođe se bavi streljaštvom.

U rijalitiju Zadruga 3 novi stanari! Maja Marinković i Lea Šekarić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Maja Marinković je svojom pojavom nakon završetka druge sezone "Zadruge" izazivala pažnju gde god se pojavljivala, a najviše u emisijama "Zadruga - narod pita". Ona je od večeras postala nova učesnica "Zadruge 3", a zasigurno će napraviti pravi haos već u prvim danima.

"Mina me iritira. Mada možda mi promeni mišljenje, nije tako lako unutra. Simpatična mi je Milica Kemez." - rekla je Marinkovićeva.

Marinkovićeva je već nekoliko puta pominjana u svađama između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, kada je Kulićeva saznala da je on pisao ovoj atraktivnoj brineti nakon završetka "Zadruge 2".

"Konstantno me provlače, on se jeste meni nabacivao. Sve je istina, on je mene muvao. Ne pada mi na um da imam bilo šta sa njim. Miljana i ja smo prijatelji. Na njoj je kako će da prihvati sve to. Moj tip je više Stefan Karić, imam lepo mišljenje o njemu. Dopisivali smo se, drugarski, to je sve normalno." - govorila je Maja pre ulaska u ''Zadrugu 3''.

Podsetimo, Zola je pred sam kraj druge sezone rijalitija priznao da mu je Maja privlačna. Osim njih dvoje, u "Zadruzi 3" se nalazi i Bora Santana, koji je bio zaljubljen u Maju, kao i Vladimir Tomović, koga je Marinkovićeva nekoliko puta hvalila u emisijama "Zadruga - narod pita" i pričala kako se dopisuju.


"Super dečko je i Vladimir Tomović, ova priča sa javno deklarisanom prostitutkom mu nije baš dobar potez" - govorila je ona.


 

Lea Šekarić je osim talenta, nasledila i lepotu svoje majke. Njih dve su veoma vezane jedna za drugu, a osim majčinske uloge, Jasna je preuzela i ulogu njenog trenera, tako da je Lea zasigurno spremna za sve borbe koje joj predstoje u "Zadruzi 3". Pre nego što je ušla u Belu kuću, Lea je gostovala u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević:

"Zadrugu pratim od prve sezone i uvek me je zanimalo kako bih se snašla i time sam se vodila. Mama me je podržala. Ne volim sebe da hvalim, ali ono što je presudno jeste da sam druželjubiva. Loše strane, kada su u pitanju igre umem da prihvatim poraz, ali ne volim da gubim. Mogu brzo da planem i ne volim laž!" - rekla je Lea.

"Verujem da je totalno drugačija priča kada se uđe. Simpatičan mi je Stefan Karić i mogla bih da se družim sa njim, jer je fin dečko. Trenutno sam zauzeta i baš sam se zaljubila. Dečko me nije ispratio večeras, ispratili su me majka i brat" - dodala je Lea.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>