Zadruga

Parovi

Izbacivanje Zadruga 3: Evo u koga se Ćubela razočarala! (VIDEO)

Izbacivanje "Zadruga 3"! Suzana Ćubela i Tara Simov bile su nominovane ukućanke, a publika je odlučila da imanje u Šimanovcima zauvek napusti Suzana. Nakon što se pozdravila sa zadrugarima, ona se uputila ka studiju gde ju je sačekao brat Srđan. Evo u koga se Ćubela razočarala!

Izbacivanje Zadruga 3: Evo u koga se Ćubela razočarala! (VIDEO) Screenshoot/InstagramNakon emotivnog susreta sa bratom, kada je i zaplakala, Suzana je pričala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i tom prilikom sumirala svoje učešće u rijalitiju "Zadruga 3", a onda je i napisala pismo svojim sada već bivšim cimerima u kom je proglasila i novog vođu.

"Plačem, jer sam videla brata, a tužna sam i što sam videla da Dalila plače. Dalila je najiskrenija i ponaša se najprirodnije. Milica Kemez i ja smo super počele da se družimo i ne znam šta se desilo. Dobila sam taj neki fidbek. Ja sam rekla da mi se sviđa, ali ona se uplašila i naravno da je napravila distancu. Posle toga nismo imale šta da pričamo i jako sam razočarana. Nije mi žao što se to tako završilo. Kada prođe neko vreme, vidiš kakvi su ljudi." - govorila je Suzana.

"Tara je totalno odlepila za Matejom, a verovatno je Darku sa njim terala inat. Mislim da se Stefanu Kariću sviđa Jelena Pešić. Krivo mi je zbog Šopićeve, ali kada sam izlazila ona mi je sada rekla: "Izvini, sigurno će biti sve okej." - dodala je Suzana.

Suzana je ispričala da se razočarala u Janjuša, da je sarkastičan, da njegove šale često nisu prijatne. 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>