Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Ovan je dobro raspoložen, Bik ima odličnu poslovnu taktiku... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 20. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 20. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Kako dan bude odmicao sve manje ćete razmišljati o stvarima koje vas u poslednje vreme čine nervoznim i nezadovoljnim. U večernjim satima bićete odlično raspoloženi.

LJUBAV
Ako ste slobodni, pre ćete biti zainteresovani za neobavezne odnose nego za bilo šta ozbiljno na emotivnom planu. Zauzeti će se lepo slagati sa partnerom.

POSAO
Prijaće vam pauza od poslovnih obaveza. Ovaj dan ćete iskoristiti tako što ćete još jednom porazmisliti o potezima koje tek treba da povučete.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih problema.


Bik 21.4.-21.5.

Iako ćete se lepše osećati u društvu dragih osoba, neće vam biti dosadno ni ako veći deo dana provedete sami. Kvalitetno ćete iskoristiti svoje slobodno vreme.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će uživati u pažnji koju ćete mu danas poklanjati. Slobodni će biti skloni zaljubljivanju, ali neće žuriti da promene svoj emotivni status.

POSAO
Smislićete odličnu poslovnu taktiku koja bi u skorijoj budućnosti mogla da vam obezbedi uspeh na finansijskom planu. Poslovnom partneru će se svideti način na koji razmišljate.

ZDRAVLJE
Mogući su manji problemi sa cirkulacijom.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Pošto ćete sve do večernjih sati biti itekako vredni, ostatak dana ćete želeti da provedete u opuštenoj atmosferi, u društvu emotivnog partnera, ili članova porodice.

LJUBAV
Ako ste slobodni, počećete da razmišljate o jednoj osobi i njenom predlogu za zajednički izlazak. Zauzeti će danas imati nešto prisniji odnos sa partnerom nego prethodnih dana.

POSAO
Iako ćete biti relativno zadovoljni trenutnom situacijom na finansijskom planu, smatraćete da uvek može bolje. Ipak, za neke stvari moraćete još malo da se strpite.

ZDRAVLJE
Iskoristite ovaj dan da malo napunite baterije.


Rak 22.6. - 22.7.

Prvi deo dana provešćete opuštajući se. Nakon toga, počećete da razmišljate o obavezama koje vas čekaju, ali to vam neće pokvariti lepo raspoloženje.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete se dosta dobro slagati po svim pitanjima. Slobodni će biti malo neodlučni. Neće znati da li da daju šansu jednoj osobi.

POSAO
Smatraćete da na poslovnom planu u prethodnom periodu niste povukli baš najmudrije poteze i sada ćete želeti da to ispravite. Tačno ćete znati šta treba da uradite.

ZDRAVLJE
Povedite računa o ishrani.


Lav 23.7.- 22.8.

Bićete vrlo optimistični, mada i pomalo nemarni. Ipak, danas sigurno nećete imati štetnih posledica zbog toga, naprotiv. Sve će vam nekako ići od ruke.

LJUBAV
Ako ste zauzeti, osvrnućete se na ljubavni aspekt svog života. Želećete da svoju vezu učinite malo sadržajnijom. Slobodni će biti vrlo šarmantni i zavodljivi.

POSAO
Trudićete se da što manje mislite na posao. Sa druge strane, nećete imati posebnih briga na tom planu, samim tim, ni razloga da se danas opterećujete ovom temom.

ZDRAVLJE
Krećite se više.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete promenljivog raspoloženja zbog čega ćete drugima delovati i zvučati konfuzno. Ipak, vi sami osećaćete se zadovoljno i ispunjeno u svakom smislu.

LJUBAV
Slobodni će se danas posvetiti bliskim osobama, onima iz kruga porodice, ali i najboljim prijateljima. Zauzeti će imati veoma dobru komunikaciju sa partnerom.

POSAO
Kada je posao u pitanju, bićete svesni da niste u situaciji da o svemu odlučujete sami. Međutim, to vam neće smetati jer ćete znati da ste tako oslobođeni brojnih odgovornosti.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.
 

Horoskop: Najlepši period u životu i trajaće 5 godina! Da li ste među ovim znakovima?

Svaki znak horoskopa ima srećan broj! Koje su vam šanse da dobijete na lotou? 

Ljubavni horoskop za 2020. godinu! Veliki izazovi!Vaga 23.9. - 22.10.

Zasitićete se lenčarenja vrlo brzo, pa ćete rešiti da se malo aktivirate, naročito u fizičkom smislu. Pored toga, uživaćete u konstruktivnim razgovorima sa svojim ukućanima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, sa partnerom ćete praviti planove za odmor, ili zajedničko putovanje. Slobodni će biti raspoloženi za nova poznanstva. Moguć je interesantan susret.

POSAO
Bićete prilično zadovoljni postignutim u prethodnom periodu, ali nećete želeti da se tu zaustavite. Imaćete brojne ideje kako da ostvarite još veći napredak na poslovnom planu.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Neće vam biti teško da se nađete na usluzi bilo kome ko vam se obrati za pomoć, međutim, zauzvrat ćete očekivati jednak tretman i to ćete otvoreno pokazati.

LJUBAV
Ako ste slobodni, smišljaćete taktiku kojom biste mogli da svojoj simpatiji skrenete pažnju na sebe. Zauzeti će biti usmereni na partnera i njegove potrebe.

POSAO
Danas se nećete toliko baviti poslovnim pitanjima, koliko finansijama. Želećete da svoj rad bolje naplatite, ali ne tako što biste se dodatno angažovali.

ZDRAVLJE
Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema.


Strelac 21.11.- 21.12.

Iako ćete u prvom delu dana biti povučeni, smatrajući da bi vam bilo kakva gužva poremetila unutrašnji balans, u večernjim satima će vam ipak prijati veće društvo.

LJUBAV
Slobodni će maštati o nekoj osobi o kojoj ne znaju mnogo, ali koja ih sve više intrigira. Zauzeti će prepustiti inicijativu svom partneru koji će ih danas obasipati pažnjom.

POSAO
Neka poslovna pitanja koja su vas u prethodnim danima činila nesigurnim, sada će početi da vam deluju sve lakše rešiva, što će se pozitivno odraziti na vaše samopouzdanje.

ZDRAVLJE
Zdravlje će vas dobro služiti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Okolini ćete delovati veoma pristupačno i druželjubivo, međutim, to će samo delimično biti tačno. Iako to niko neće primetiti, po mnogim pitanjima ostajaćete nedorečeni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prijaće vam vreme koje ćete sa partnerom provesti nasamo. Uživaćete u nežnosti i intimi. Slobodni će imati više simpatija, ali i udvarača.

POSAO
Prijaće vam odmor i rasterećenost od poslovnih obaveza. Ipak, to ne znači da nećete ni malo razmišljati o brojnim informacijama koje ste prikupili u prethodnoj nedelji.

ZDRAVLJE
Naspavajte se.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete puni elana i pozitivne energije. Neće postojati ništa što će za vas biti isuviše teško, ili nedostižno. Sa optimizmom ćete prilaziti svakom izazovu.

LJUBAV
Slobodni će danas prednost dati prijateljima i, uopšte, svom društvenom životu. Zauzeti će partneru predložiti zajednički izlazak u grad, ili će sa njim otići kod nekog u goste.

POSAO
Nećete se previše obazirati na trenutna dešavanja na radnom mestu. Više će vas zanimati budućnost vaše karijere, kao i načini na koje biste mogli da ostvarite napredak na tom planu.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete se baviti raznim značajnim temama koje su, uglavnom, u vezi sa vašom budućnošću, a koje se tiču kako duhovne, tako i praktične sfere vašeg života.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nimalo vam neće smetati što ste sami. Uživaćete u trenutnom emotivnom statusu. Zauzeti će biti dominantniji od svog partnera, u svakom smislu.

POSAO
Maštaćete o velikim poslovnim uspesima, ali nećete biti nerealni. Biće vam jasno da je potrebno samo malo više istrajnosti i upornosti kako biste ostvarili željena dostignuća.

ZDRAVLJE
Nećete imati nikakve zdravstvene tegobe.


MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>