Zadruga

Parovi

Marija Kulić nasamarila Zolu?! Nagla promena nakon informacije da je Bojan otac!

Zola otvorio dušu povodom Miljaninog abortusa! Zadrugari smatraju da je Marija Kulić nasamarila Zolu! Nagla promena se dogodila nakon informacije da je Bojan Tomović otac Miljaninog deteta, smatraju njihovi cimeri!

Marija Kulić nasamarila Zolu?! Nagla promena nakon informacije da je Bojan otac! Screenshoot/Youtube



"Da li misliš da je Miljana trudna sa Bojanom Tomovićem, objasni nam tu naglu promenu odluke kod Miljane zbog te informacije?" - glasilo je Mićino pitanje za Lazara Čolića Zolu.

"To je lažna informacija. Smatrao sam da treba da rodi dete. Posle Amidžija je rekla da je odlučila da neće da rodi dete. Problem je što nemamo gde da živimo. Mislio da sam to nije toliko bitno. Pričali smo jedno veče i u jednom trenutku sam shvatio da je trebalo da ode na kiretažu, ona je ostala. Marija je nagovarala, ali je ona ipak ostala. Držao sam se stava da nećemo biti zajedno ako ti uradi. Hteo sam da vidim njenu reakciju, a ne da je ucenjujem. Govorila mi je u krevetu da neće da uradi to i da ćemo zajedno da odlučimo o tome. Sutradan je Miljana rekla kako je koristila neke tablete koje ne sme da pije trudna. Govorila je da neće da abortira, Marija mi je govorila da Miljana nije spremna psihički sve to da iznese. Prišla mi je posle Marija i rekla mi da nam ne želi da se mučimo i da zbog tih nekih tableta dete bude loše. Posle nekog vremena sam ukapirao da nikada ne bih oprostio da se dete tako rodi. Ja ipak abortus ne podržavam, ali u ovom trenutku, na Miljani je odluka. Ja njoj leđa da okrenem neću. Ona sada to ne može da iznese. Ona me jutros toliko jako zagrlila, nije njoj lako." - govorio je Zola.

"Miljana je rodila dete iz rijalitija, celu trudnoću provela ovde, svašta je radila, šta je sad problem." - govorio je Mića, a onda se ubacio Tomović:

"Marija je legitimno došla do njene pobede u toj priči, ona je mnogo pametnija od vas." - rekao je Vladimir.

"Tebi se nešto u glavi promenilo zbog svega toga." - govorio je Ivan Gajić.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>