Zadruga

Parovi

Nominacije: Za jednu od njih dve dani u rijalitiju Zadruga 3 su odbrojani! (VIDEO)

Sinoć su u Beloj kući održane nominacije. Potrčci su ove nedelje bili Tara Simov i Darko Spejko, a zadrugari su imali priliku da iznesu svoje mišljenje i odluče ko je od njih dvoje zaslužio da nastavi igru. Za jednu od njih dve dani u rijalitiju "Zadruga 3" su odbrojani!

Nominacije: Za jednu od njih dve dani u rijalitiju Zadruga 3 su odbrojani! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Iako su mnogi navodili razne razloge kojim nominuju nekog od njih dvoje, cimer koji je ipak imao par nominacija više bila je Tara Simov pa se samim tim ona posle emisije uputila u sobu za izolaciju.

Drugi stanar Bele kuće koji je nominovan jer je imao najmanju podršku publike u nedelji za nama je Suzana Ćubela.

Belom kućom se ubrzo proširila informacija da bi Suzana volela da ostane još nekoliko nedelja, a Janjuš je na to burno reagovao pa je odmah upitao i konstatovao da ne bi trebalo da toliko žudi za tim.

"Ona je rekla da je Ivani Krunić lako, ona može da se svađa sa svima jer ima leđa Baneta Čolaka. Posle njenih reči mi smo se smejali svi. Šalio sam se danas sa tobom. Neće ti dva honorara promeniti život. Ne znam što te je pogodilo ono što si nominovana." - govorio joj je Janjuš.

"Znam ja što ja hoću ovde da ostanem. Ja napolju imam operaciju bitnu, zbog toga bih htela novac. Nisam zbog toga rekla. Nemam posao. Neću da pričam o tome. Volela bih da ostanem ovde jer bi svi želeli." - rekla je Suzana.
 

Marija Kulić nasamarila Zolu?! Nagla promena nakon informacije da je Bojan otac!





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>