Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Riba se danas oseća mnogo bolje nego predhodnih dana, Ovan povučen i stidljiv... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 19. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 19. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Delovaćete povučeno i stidljivo, a u stvari ćete samo biti zamišljeni nad nekim ličnim planovima za skoriju budućnost.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete nešto privrženiji svom partneru nego prethodnih dana. Slobodni će ovaj dan želeti da provedu u miru, pa će se odlučiti za boravak kod kuće.

POSAO
Sve obaveze ćete završiti u kratkom roku, pa ćete se tokom ostatka radnog vremena zanimati stvarima koje nemaju puno veze sa vašim poslom.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih problema.


Bik 21.4.-21.5.

Ukoliko ste u prethodnom periodu imali nesuglasice sa bliskim osobama, ili nesporazume sa kolegama, danas ćete bez puno truda moći da ih izgladite.

LJUBAV
Nećete biti toliko usmereni na partnera koliko na prijatelje i članove porodice. Slobodni će biti dosta komunikativni i lako će ostvarivati kontakt sa nepoznatim ljudima.

POSAO
Lako ćete se sporazumevati sa svima u kolektivu. Ostvaljaćete dobar utisak i na potencijalne saradnike i imati uspeha u bilo kojoj vrsti poslovnih dogovora.

ZDRAVLJE
Mogući su manji problemi sa cirkulacijom.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas možete biti neodlučni po nekim pitanjima po kojima ste dosad izražavali jasan stav. Izbegavaćete bilo kakve rizike.

LJUBAV
Oni koji su slobodni, biće pomalo nepoverljivi kada je ljubav u pitanju, pa će retko kome dati šansu. Zauzeti će dobiti koristan savet od svog partnera.

POSAO
Situacija na radnom mestu biće više nego zadovoljavajuća. Ispunićete neke važne segmente posla, ali i rešiti jedan finansijski problem lakše nego što ste očekivali.

ZDRAVLJE
U večernjim satima osećaćete pojačan umor.


Rak 22.6. - 22.7.

Lako ćete se prilagođavati okolnostima i situacijama koje niste ranije iskusili. Takođe ćete imati više sluha za tuđe probleme.

LJUBAV
Slobodni neće biti naročito skloni da se zaljube, ali ih to neće sprečiti da flertuju. Zauzeti će partneru pokazivati svoju ljubav kroz sitne znakove pažnje.

POSAO
Imaćete jako dobre ideje, ali ćete želeti da sačekate pravi momenat da ih sprovedete u delo. Bićete uspešni u svim poslovima koji su u vezi sa inostranstvom.

ZDRAVLJE
Jedite više svežeg voća i povrća.


Lav 23.7.- 22.8.

Najdraži deo dana biće vam onaj u kojem ćete moći da se osamite. Neće vam biti potrebno da vas neko drugi animira.

LJUBAV
Slobodni će pre maštati o osobi koja im se dopada nego što će biti spremni da u stvarnosti nešto preduzmu po tom pitanju. Zauzete će zanimati samo fizički aspekt veze u kojoj su.

POSAO
Bićete usmereni na finansijski segment posla u kojem ćete sada moći da ostvarite bitan pomak. Ipak, vodite računa kada je reč o većim investicijama.

ZDRAVLJE
Krećite se više.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete malo manje biti usmereni na sebe, a malo više na ljude iz svog bližeg i daljeg okruženja. Želećete da steknete nova poznanstva.

LJUBAV
Ako ste u vezi, na sve načine ćete se truditi da udovoljite svom partneru. Slobodni će puno razmišljati o bivšoj ljubavi, ali će biti otvoreni i za neku novu priču.

POSAO
Iako ćete u mnogo čemu kasniti, uz podršku svojih saradnika stići ćete da izvršite planirano i ostvarite napredak u okviru projekta na kojem radite.

ZDRAVLJE
Kondicija vam se popravlja.
 

Horoskop: Najlepši period u životu i trajaće 5 godina! Da li ste među ovim znakovima?

Svaki znak horoskopa ima srećan broj! Koje su vam šanse da dobijete na lotou?Vaga 23.9. - 22.10.

Vaše samopouzdanje će ojačati, pa nećete bežati od suočavanja sa izazovima. Biće vam jasnije šta treba da uradite kako biste ostvarili svoje namere.

LJUBAV
Ako ste u vezi, nećete se previše obazirati na partnerove potrebe. Slobodni će biti pomalo kruti u kontaktu sa drugim ljudima, pa im ne predstoji puno uspeha na ljubavnom planu.

POSAO
Imaćete velike poslovne planove, ali ćete isto tako biti spremni da se u potpunosti posvetite njihovom ispunjenju. Možete se nadati novčanom dobitku.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete optimistični, veseli i opušteni. Retko šta će moći da vas izbaci iz takta, ili da vam pokvari današnje lepo raspoloženje.

LJUBAV
Ako ste u vezi, verovatno ćete poželeti da svoj odnos sa partnerom osvežite nekim novim sadržajima. Slobodni će sa lakoćom zavesti osobu koja ih interesuje.

POSAO
Nećete imati baš najbolju koncentraciju kada su u pitanju vaše uobičajene radne dužnosti, međutim, vaša pojačana kreativnost može vam obezbediti uspeh na poslovnom planu.

ZDRAVLJE
Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema.


Strelac 21.11.- 21.12.

Sreću ćete tražiti u kontaktu sa porodicom i bliskim osobama pred kojima možete da budete potpuno prirodni i opušteni.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete vrlo strastveni što ćete pokazati u intimnim trenucima provedenim sa partnerom. Slobodni će zavoditi, ali će se opirati da i sami budu zavedeni.

POSAO
Posao će zahtevati da se malo ubrzate. Ukoliko se oslonite na verne saradnike i ne opterećujete nekim sitnicama, stići ćete da ispunite sve svoje dužnosti.

ZDRAVLJE
Zdravlje će vas dobro služiti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bićete nestrpljivi u svemu što budete radili, pa ćete napraviti i poneku grešku. Isto se odnosi i na vaše donošenje zaključaka koje će biti prevremeno.

LJUBAV
U kontaktu sa partnerom, pokazivaćete više interesovanja za iskren i otvoren razgovor nego za intimu. Slobodni se mogu sasvim neočekivano zaljubiti.

POSAO
Održavaćete dobre odnose sa kolegama, što će vam ulivati sigurnost i pružiti priliku da se oslonite na njih u onim segmentima posla u kojima ste nedovoljno iskusni.

ZDRAVLJE
Zdravlje će vas dobro služiti.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Dan pred vama ne donosi vam puno događaja. Uglavnom će se sve svoditi na vaše svakodnevne i uobičajene aktivnosti i dužnosti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom biće veoma skladan. Slobodni se mogu interesovati za osobu koja im šalje zbunjujuće signale.

POSAO
Vaša veća angažovanost na radnom mestu neće proći neprimećeno. Može se desiti da vam nadređeni ponudi povišicu, ili bolje radne uslove.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete se po svim pitanjima osećati bolje nego prethodnih dana. Svojim stavom i ponašanjem osvajaćete naklonost svih sa kojima se susretnete.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prijaće vam da zajedno sa partnerom odete u pozorište, ili bioskop. Slobodni će bez napora šarmirati osobu koja im se dopada.

POSAO
Vaši poslovni planovi za naredni period biće pomalo grandiozni, ali ne i neostvarivi. Možete imati uspeha u igrama na sreću.

ZDRAVLJE
U večernjim satima možete imati glavobolju.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>