Lepota

Ljubav

Džulija Roberts okrenula novi list! Tajne njenog zdravlja i lepote!

Nedavno je istakla da više ne želi da se šminka i apelovala na sve žene da prestanu da se opterećuju spoljašnjom lepotom, već da sagledaju lepotu unutar svoje duše, prestanu da nose maske i sete se svoje prave prirode. Džulija Roberts je nakon 50. rođendana okrenula novi list! Tajne njenog zdravlja i lepote!

Džulija Roberts okrenula novi list! Tajne njenog zdravlja i lepote! Screenshoot/Instagram



Glumica je već par godina unazad protivnica botoksa i estetskih intervencija i počela je da nosi samo garderobu u kojoj se oseća maksimalno prijatno. Najteže trenutke u životu prevazišla pomoću meditacije i podrške porodice, a mnogi ističu da glumica i u 52. godini izgleda vrlo lepo.

Jedan od njenih zaštitnih znakova je predivan osmeh, a to je baš ono što glumica zagovara - lepota iznutra daje sjaj spoljašnjem izgledu. Umesto strogih dijeta, hiruških intervencija i gladovanja, glumica je pronašla savršen balans fizičke aktivnosti i zdrave ishrane.
 

Šminka u četrdesetim! Trikovi koji će vas podmladiti!





Ne drži se strogog režima ishrane

Džulija Roberts se ne plaši ugljenih hidrata i ne broji kalorije. U njenom porodičnom domu vladaju pravila zdrave ishrane, ali ukoliko jednom sedmično želi da se opusti i uživa u ukusnoj pasti, ona će to uraditi bez griže savesti.

Vežbanje sa tegovima

Ovo je savršen način da se oslobodite masnih naslaga i zategnete mišiće. Džulija Roberts ima jednostavan trening, radi čučnjeve, vežbe oblikovanja sa tegovima i iskorak.
 

Bore ispod očiju ispeglaćete kremom iz domaće radinosti!





Ne propušta pilates i jogu

Joga ima brojne benefite po zdravlje tela, uma i duše, pa Džulija Roberts već godinama praktikuje razne asane. Što se tiče pilatesa, njene omiljene vežbe su dizanje nogu ležeći na leđima, makazice i dizanje jedne noge dok leži na boku.

Trudi se da uvek bude aktivna

Pored joge, pilatesa i aerobika, Džulija Roberts trudi se da bude vrlo aktivna mama. Glumica ima troje dece sa kojima uživa da ide na trčanje ili plivanje.
 

Najmodernija frizura u 2019. godini. Svima pristaje!





Osmeh je lek za dušu i telo

Osmeh je mali trik koji pomaže da uvek izgledamo sjajno. Smeh pomaže da redukujemo stres, regulišemo nivo endorfina i pozitivno utiče na mišiće. Džulija Roberts je uvek nasmejana, a to je mala tajna koja pomaže da sačuva fizičko i mentalno zdravlje, svež izgled i mladolikost.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Sensa

Povezane vesti:


>