Zadruga

Parovi

Nije vreme za bebu! Miljana Kulić ustala i krenula na kiretažu! (VIDEO)

Drama oko Miljane i njene trudnoće se ne smiruje, pritisak koji oseća od strane majke sa jedne strane i Zole sa druge ni malo joj ne olakšava stvar. Naprotiv, nervozna je i razdražljiva pa je čak uzimala i razne lekove... Ipak nije vreme za bebu! Miljana Kulić ustala i krenula na kiretažu!

Nije vreme za bebu! Miljana Kulić ustala i krenula na kiretažu! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeZadrugarka Miljana Kulić u ranim jutarnjim satima, nakon što je donela odluku da uradi kiretažu, ustala je i krenula sa njenim dečkom Lazarom Čolićem Zolom napolje.

Naime, nakon što je saznala da će postati majka po drugi put, Miljana se suočila sa nizom problema što u svojoj vezi, što sa majkom Marijom Kulić. Iako je njena majka bila izričito protiv Miljanine trudnoće, sa druge strane Zola je pokušao na sve načine da je odgovori od toga.Miljana se probudila, spremila i zajedno sa svojim izabranikom izašla iz spavaće sobe. Da li je Miljana na kraju donela tešku odluku, budući da se već nekoliko puta premišljala oko odlaska na kiretažu, uskoro ćemo saznati.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>