Region

Svet

Pretučen Tomović! Tvrdi da mu je pretio Siniša Kulić!

Pevač Bojan Tomović danima šokira javnost svojim objavama na Instagram nalogu. Bojan je sada objavio fotografiju lica koje je u modricama i podlivima i tvrdi da je navodno pretučen u četvrtak uveče, on još kaže da mu je pretio Siniša Kulić, otac Miljane Kulić, učesnice rijalitija "Zadruga 3".

Pretučen Tomović! Tvrdi da mu je pretio Siniša Kulić! Screenshoot/InstagramIncident se dogodio na ulici, Bojan Tomović je izašao da prošeta svog psa i kako kaže odjednom su ga napala četvorica muškaraca i brutalno su ga pretukli.

Za ovaj naručeni napad po njemu postoje dvojica osumnjičenih, a njihove identitete otkrio je na svojoj stori priči.

- Vladimir Tomović je pre dva dana pred milionima gledaoca izjavio da je meni duša u nosu i da veruje da sam već mrtav, a ja sam pretučen - napisao je pevač.Sem tvrdnje da mu Vladimir želi zlo, crnogorac je optužio i oca Miljane Kulić koji mu je takođe pretio batinama.

- Siniša Kulić mi je pre dva dana takođe pretio, a ja sam sinoć pretučen - nastavio je da optužuje pevač objavljujući svoje fotografije.Podsetimo, Tomović takođe pre par dana tvrdio kako mu je Miljanin otac Siniša pretio smrću, na šta mu je Bojan brutalno odgovrio - da nije kriv zato što su i njegova žena i njegova ćerka ludo zaljubljene u njega.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Telegraf

Povezane vesti:


>