Region

Svet

Veče sevdalinki: Popust za penzionere!

Producent koncerta “Veče sevdalinki” je odobrio popust za penzionere 1+1 gratis! Akcija traje do ponedeljka 21.oktobra. Za ostvarenje popusta penzioneri bi trebalo da donesu penzioni ček ili neku drugu legitimaciju. 

Veče sevdalinki: Popust za penzionere! PromoTradicionalni koncert “Veče sevdalinki” i ovde godine će okupiti eminentna imena sevdaha i predstaviti beogradskoj publici kultne pesme. Publika će 8.novembra u Sava Centru uživati u  ovoj emotivnoj večeri koju će predvodi doajen Nedžad Salković, ali tu su i druga velika i prepoznatljiva imena: Nedeljko Bilkić, Biljana Krstić, Enes Begović, Ilma Karahmet, Azra Husarkić, Ringo Hamidović i mnogi, mnogi drugi uz pratnju orkestra maestra Dinka Mujanovića.

Vrsni muzičari Vas pozivaju da dođete i da uživate u pesmama koje su bogate harmonijom, koje su melanholične, nabijene emocijom : Ne klepeći nanulama, Moj dilbere, Snijeg pade na behar na voće, Jutros mi je ruža procvetala, Mito bekrijo, Put putuje Latif aga, Čudna jada od Mostara grada i mnoge druge. 

Producent koncerta “Veče sevdalinki” je odobrio popust  za penzionere 1+1 gratis OVDE. Akcija traje do ponedeljka 21.oktobra. Za ostvarenje popusta penzioneri bi trebalo da donesu penzioni ček ili neku drugu legitimaciju (bus plus napr)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>