Region

Svet

Ispovest ljubavnice koju je Halid Muslimović navodno pretukao! On je monstrum!

Sve je počelo 2015. godine na Halidovom koncertu, nakon čega joj se život pretvorio u pakao, tvrdi žena sa adresom prebivališta u Australiji. Ispovest ljubavnice koju je Halid Muslimović navodno pretukao! On je monstrum tvrdi Sara.

Ispovest ljubavnice koju je Halid Muslimović navodno pretukao! On je monstrum! Screenshoot/Instagram



Žena iz Bosne i Hercegovine sa adresom prebivališta u Australiji, optužila je bosansku muzičku zvezdu Halida Muslimovića da ju je prevario za 400.000 dolara dok su bili u vezi, nakon čega ju je i, kako tvrdi, izbacio iz automobila i pretukao - navodi australijski portal "9News".

Žena, inače majka dvoje dece, koja se pomenutom australijskom mediju predstavila pod imenom Sara Reno kako bi joj bio zaštićen identitet, 2015. godine je sa drugaricama bila na Halidovom koncertu u Melburnu i ne sluteći da će joj to promeniti život zauvek.

Kako tvrdi, Halid Muslimović ju je tada izvukao iz publike, a za "A Curent Affair" je izjavila: 

"Uhvatio me za ruku i želeo da se fotografiše sa mnom. Tako je sve počelo". 

Usledila je veza na daljinu koja je, kako se ispostavilo, samohranu majku Saru koštala nekoliko stotina hiljada dolara i skorog gubitka života.

- On je monstrum. Životinja - izjavila je Sara, koja tvrdi kako je Muslimović maksimalno iskoristio svoje veštine u zavođenju za vreme njihove trogodišnje veze, tokom koje su zajedno putovali po svetu i Australiji. Kada su bili razdvojeni, konstantno su komunicirali putem poruka.



- Bila sam zaljubljena u njega - priznala je Sara, kojoj je, kako tvrdi, Halid zatražio novac da bi pospešio muzičku karijeru i realizovao neke poslovne projekte.

- Mislila sam da pomažem ovom čoveku. Nisam ni slutila da će biti problema - rekla je Sara, koja je na troškove putovanja i pozajmice tokom njihove veze potrošila oko 400.000 dolara. Halid joj je, navodi, uvek obećavao da će joj vratiti novac.

- Bila sam opuštena misleći da mi govori istinu, njegovi advokati pričali su mi identične stvari kao on, od A do Z - izjavila je. Potom je počela da se guši u dugovima, a onda je izgubila i posao. Kada je odlučila da se zaputi u Bosnu kako bi se suočila sa ljubavnikom, ta odluka ju je umalo, tvrdi, koštala života.

- Udario me desnom rukom po licu. Počela sam da gubim svest i zgrabio me za ruku i ugrizao - ispričala je i dodala kako ju je nakon toga bacio na zemlju.



Protiv Halida je podignuta optužnica za napad i ugrožavanje života, a prvo ročište zakazano je za 29. oktobar. Sara je sada zabrinuta da neće biti u mogućnosti da odleti u Bosnu kako bi svedočila protiv protiv čoveka za kojeg tvrdi da ju je umalo ubio.

- Trebam pravdu. Ovaj čovek mora platiti za to što je uradio - kaže ona.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>