Zadruga

Parovi

Miljana i Marija Kulić žestoko zaratile! Suze, uvrede, prebacivanje... (VIDEO)

U emisiji "Pitanja gledalaca" Marija Kulić je dobila pitanje koje je napravilo pravu pometnju za crnim stolom. Miljana i Marija Kulić žestoko zaratile! Suze, uvrede, prebacivanje... Nikada mi nisi dozvoljavala da budem majka, nećeš videti ni mene, ni Željka, sve ovde lažeš i izmišljaš!

Miljana i Marija Kulić žestoko zaratile! Suze, uvrede, prebacivanje... (VIDEO) Screenshoot/Youtube"Ko je Željkova mama, ti ili Miljana? Ko odlučuje?" - glasilo je pitanje koje je pročitao voditelj Milan Milošević.

"Ona (Miljana) zna da sam ja uvek tu, da je pored mene porastao, da pored mene neće ništa da mu se desi. Svaki lekar je pitao: "Ko neguje ovo dete?", sve pohvale sam imala. Ona zna koliko sam odgovorna. Ona ima potpuno poverenje u mene, zna da sam odgovorna i zbog toga je to tako." - pričala je Marija, dok je Miljana plakala.

"Nikada mi ništa nije dozvoljavala, sve se ona dogovarala." - nadovezala se Miljana.

"Ti njoj ne daš da diše." - dobacio je Lepi Mića Mariji.

"Ja sam uzela odgovornost da ona uživa što više." - pravdala se Kulićka."Sedi i ćuti, pričam ja. I krevetac i boju sobe, ona se pravila pametnije i da bolje zna. I kozmetiku, uvek je odlučivala sve o njemu. Nikad mi nije dozvoljavala da budem majka." - poručila je Miljana Kulić.

"Evo, sad ćeš da budeš." - uzvratila je Marija.

"Sve ovde lažeš i izmišljaš, divna je baka, a majka je go k*rac. Zato posle rijalitija, nećeš videti ni Željka ni mene. Dva puta mesečno, ako imaš potrebe. Postala si zla i surova." - dobacila je Kulićeva.

"Sve se čuje, sve vidi narod." - poručila je Marija.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>