Region

Svet

Kija i Sloba se potukli u stanu, reagovala policija!

Nekadašnji bračni par Sloba Radanović i Kija Kockar su šokirali javnost učešćem u prvoj sezoni najgledanijeg rijalitija ''Zadruga''. Ipak, brak je stavljen na test koji nisu prošli pa su su se po napuštanju spomenutog rijalitija razveli. Kija i Sloba se potukli u stanu, reagovala policija! Ogrebotine i bol u nozi...

Kija i Sloba se potukli u stanu, reagovala policija! Screenshoot/InstagramObzirom da je Sloba pevač, a Kija se takođe oprobala u pevačkim vodama, mediji su ih spajali i često se njihov odnos nalazio u centru pažnje.

Iako su kako i sami kažu ostali u korektnim odnosima, jutros oko 5 časova se dogodilo nešto što će alarmirati sve njihove obožavaoce i široku javnost.

Naime, Sloba Radanović prijavio je policiji da je u stan na Novom Beogradu ušla njegova bivša supruga Kristina Kockar i da ga navodno maltretira.

Kija je, prema pisanju medija, došla sinoć u njegov stan u Novom Beogradu kako bi ga pitala da li on nju voli. Pošto je on rekao da ne zna, ona je uzela veliki kuhinjski nož i probala da ga probode u stomak. Na sreću, nož je bio tup, pa nije uspela. Mediji prenose da pevač nije povređen, ali je zvao policiju, koja je Kiju prvo odvela u bolnicu "Laza Lazarević". Pošto nije bila za tu ustanovu, prema proceni lekara, odvedena je na trežnjenje u policijsku stanicu.

Policija je odmah došla do stana gde je utvrđeno da su se prvo svađali, a zatim potukli. On ima ogrebotine, a Kija crvenilo i bol u nozi.

Reagovala je i ekipa Hitne pomoći, a u saradnji sa Tužilastvom istražuju se sve okolnosti događaja.Ja se nisam ni sa kim potukao... - rekao je Sloba, nakon što je prvo kazao da neće ništa da priča.

Na pitanje da li je bila policija na licu mesta, rekao je da jeste.

- Jeste, ali ništa specijalno... Reći ću ti posle, ne mogu sad, ne mogu da se koncentrišem - kazao je.

- Posvađali smo se, ali ništa specijalno. Emotivna kriza - rekao je kroz blag smeh za Telegraf.

Kristina Kija Kockar sa druge strane kaže da ništa od toga nije istina.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika/Novosti

Povezane vesti:


>