Ostalo

Sme�no

Predstava Ujka Vanja na Festivalu Gavelline u Zagrebu!

Predstava "Ujka Vanja" prema drami Antona Pavloviča Čehova, u adaptaciji i režiji Egona Savina biće izvedena večeras na "Festivalu Gavelline" u Zagrebu. Igraju Branislav Lečić, Nenad Jezdić, Marija Vicković, Bogdan Diklić, Milica Gojković, Dubravko Jovanović i Aleksandra Nikolić.

Predstava Ujka Vanja na Festivalu Gavelline u Zagrebu! Foto: Nenad Petrović



Predstava Ujka Vanja prema drami Antona Pavloviča Čehova, u adaptaciji i režiji Egona Savina biće izvedena na 34. Festivalu Gavelline večeri u kazalištu Gavella u Zagrebu u utorak 15. oktobra.

U predstavi koja na scenu vraća psihološki realizam i priču o običnim ljudima koji su nesrećni iz raznih ličnih razloga, bez obzira na društveno uređenje u kojem žive, igraju Branislav Lečić, Nenad Jezdić, Marija Vicković, Bogdan Diklić, Milica Gojković, Dubravko Jovanović i Aleksandra Nikolić.



Predstava "Ujka Vanja", koja je na Sceni „Ljuba Tadić” Jugoslovenskog dramskog pozorišta premijerno izvedena 8. decembra 2018. godine, učestvovala je na Teatarskom festivalu „Pozorišno proleće” u Šapcu i na BOK festivalu u Bijelovaru, a posle Zagreba, gostovaće na sceni SNG Drame u Ljubljani 10. decembra.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>