Region

Svet

Katarina Grujić svakog dečka izgubila zbog jezika!

Pevačica Katarina Grujić pričala je o dosadašnjim vezama i medijima koji su im "presudili". Pevačica je ovako komentarisala veze, partnere i odluku da ih krije od medija. Svakog dečka je izgubila zbog dugog jezika!

Katarina Grujić svakog dečka izgubila zbog jezika! Screenshoot/InstagramPevačica Katarina Grujić pričala je o dosadašnjim vezama i medijima koji su im "presudili".

"Svaki put kada uđem u novu vezu, obećam sebi da neću javno govoriti o svom partneru, ali uvek se desi da mediji saznaju i onda moram sve da ispričam."-  rekla je ona za Alo.

"Kada sam bila u poslednjoj vezi, trudila sam se da je držim što dalje od očiju javnosti, ali na kraju nisam uspela. Jezik me je najviše koštao, nadam se da sam naučila lekciju, jezik za zube, ćutim, smeškam se i to je to." - rekla je Katarina, koja je nedavno raskinula sa bosanskim biznismenom Semirom Juzunovićem i tom prilikom rekla "završilo se onako kako je trebalo".

"Nije prijatno kada ste u novoj vezi, a mediji vas povezuju sa nekim bivšim partnerima. Sledećeg dečka ću predstaviti svima tek kad odlučim da se udam za njega." rekla je ona.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo

Povezane vesti:


>