Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 12. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Vagama danas prija tišina i samoća, a Blizanci osećaju sumnju... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 12. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 12. oktobar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Zračićete velikim samopouzdanjem koje će vas danas dovesti, kako u prijatne, tako i u one manje prijatne situacije. Budite taktični i odmeravajte svoje reči.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nećete se ustručavati da otpočnete jednu intenzivnu, strasnu, ali, ispostaviće se, kratku vezu. Zauzeti će biti romantično raspoloženi i voljni da preuzmu inicijativu.

POSAO
Iako ćete se svojski potruditi, nećete uspeti da savladate one najveće poslovne izazove. Međutim, utešiće vas uspeh koji ćete ostvariti na finansijskom planu.

ZDRAVLJE
Preterivaćete i u jelu i u piću.


Bik 21.4.-21.5.

Umesto da se oslanjate na ljude oko sebe i zavisite od njihove volje, pouzdajte se u sopstvene sposobnosti. Okolnosti će biti na vašoj strani.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, očekuju vas prijatni trenuci u društvu voljene osobe. Slobodni će imati nekoliko udvarača, ali danas im nijedan neće pobuditi veće interesovanje.

POSAO
Smer u kojem se razvija projekat na kojem trenutno radite neće mnogo zavisiti od vaših zalaganja, koliko od neiskustva vaših saradnika, ali samo ako vi to dozvolite.

ZDRAVLJE
Nećete imati zdravstvenih problema.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete biti promenljive sreće na svim poljima, međutim, to vas neće obeshrabriti. Svaki izazov sa kojim se budete susreli, ujedno će delovati podsticajno na vas.

LJUBAV
Maštaćete o strastvenoj ljubavi sa nekim ko bi istovremeno mogao da vam pruži osećaj sigurnosti. Zauzeti će iznenada postati sumnjičavi prema partneru.

POSAO
Na radnom mestu nećete uspeti da ostvarite željene rezultate, što će se negativno odraziti i na vaše finansije. Ipak, pronaći ćete način da umanjite loše posledice.

ZDRAVLJE
Možete se iznenada ukočiti.


Rak 22.6. - 22.7.

Potrebna vam je neka vrsta osveženja. Za početak, načinite sitnije promene u svojoj svakodnevici i zatim pustite da se stvari odvijaju same od sebe.

LJUBAV
Mnogi od vas poželeće da uzmu “slobodan dan” od voljene osobe i posvete svoje vreme prijateljima. Slobodni će “izrežirati” slučajan susret sa svojom simpatijom.

POSAO
Nemojte se ustručavati da primenite nove metode u radu. Sve što se čini rizičnim, nepouzdanim i nekonvencionalnim, danas će vam donositi uspeh.

ZDRAVLJE
Izbegavajte obilne obroke.


Lav 23.7.- 22.8.

Biće ovo prilično izazovan dan za vas, međutim, nećete gubiti motivaciju da se borite, niti ćete ijednog momenta posumnjati u dostižnost svojih ciljeva.

LJUBAV
Slobodni će tražiti nekog za sigurnu i ozbiljnu vezu, a nudiće im se samo opcije za kratke avanture. Zauzeti će u svakom smislu moći da se oslone na svog partnera.

POSAO
Vaši današnji, ali i pređašnji napori, urodiće plodom, na opšte iznenađenje onih saradnika koji su se protivili vašim metodama rada i organizaciji posla.

ZDRAVLJE
Smanjite uživanje u porocima.


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete na svoju okolinu ostavljati utisak buntovne osobe. Jedni će misliti kako se ponašate nezrelo i neodgovorno, dok ćete drugima delovati hrabro i odvažno.

LJUBAV
Slobodni među vama neće želeti da se vezuju. Sa druge strane, neće imati ništa protiv neobaveznih odnosa. Zauzeti će uvrediti partnera nekim svojim postupcima.

POSAO
Iako ćete se uspešno izboriti sa svim poslovnim zadacima, a moguće i ostvariti pomak na polju finansija, imaćete utisak da polako gubite motivaciju.

ZDRAVLJE
Skloni ste prehladi.
 

Godina napretka na svim poljima! Venčanje u 2020. godini je pun pogodak!

Horoskop kombinacije sa najviše strasti! Strelac nemiran, a Blizanac infantilan!




Vaga 23.9. - 22.10.

Danas će vam biti korisnije da se povučete pred preprekama, kao i da ne zadajete sebi preteške zadatke. Okrenite se emotivnom partneru, porodici i prijateljima.

LJUBAV
Ako ste slobodni, može vas jako privući neko ko je visokog materijalnog statusa i ko ima vrlo uspešnu karijeru. Zauzeti treba da se prepuste romantici i intimi.

POSAO
Nikako nećete uspevati da se razumete sa saradnicima i jedva ćete čekati kraj radnog vremena. Ako danas budete u mogućnosti da radite u tišini i samoći, to i učinite.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Možete se bez ikakvog konkretnog razloga osetiti nesigurnim u sebe. Tuđi stavovi vas danas mogu samo zbunjivati, tako da probajte da se ne obazirete previše na njih.

LJUBAV
Ako ste u vezi, od partnera ćete tražiti da vam pruži veću podršku po pitanju vaših ličnih ciljeva. Slobodni treba da se klone slatkorečivih udvarača.

POSAO
Iako vam na poslu neće baš sve ići po planu, na kraju ćete ipak biti zadovoljni postignutim. Takođe, uspećete da ostavite pozitivan utisak na svoje nadređene.

ZDRAVLJE
U prvom delu dana imaćete pojačan apetit.


Strelac 21.11.- 21.12.

Ovo je dan u kojem ćete učiti na svojim greškama. Neće vam biti pravo, ali će vas obradovati činjenica da niko osim vas neće primetiti da ste zabrljali.

LJUBAV
Vaš odnos sa voljenom osobom trpeće zbog brojnih obaveza koje imate na poslu i koje će vam oduzeti dosta vremena i energije. Slobodni se neće puno baviti ljubavnim pitanjima.

POSAO
Imaćete velikih problema zbog jedne greške koja će vam se podvući. Trebaće vam dobra koncentracija i puno strpljenja da je sanirate kako ne biste ugrozili projekat na kojem radite.

ZDRAVLJE
Povedite više računa o svom zdravlju.


Jarac 22.12.- 19.1.

Današnji dan može vam doneti puno sreće, ali i poneki problem. Nećete biti naročito sigurni u sebe i svoje sposobnosti, ali ćete zato znati kako da uživate u slobodno vreme.

LJUBAV
Oni koji su zauzeti, provešće romantično veče u društvu voljene osobe. Slobodni se mogu odlučiti za ulazak u vezu sa nekim ko ne nalikuje nijednom njihovom bivšem partneru.

POSAO
Na poslu ćete se suočiti sa nekim zahtevima koje nećete znati kako da ispunite. Srećom, neko od vaših saradnika ponudiće se da vam pomogne.

ZDRAVLJE
Neće vam prijati dug boravak u zatvorenom prostoru.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Iako se u toku današnjeg dana nećete susresti sa velikim izazovima i neprijatnim situacijama, možete imati utisak da vam je sreća ipak “okrenula leđa”.

LJUBAV
Moguće je da ćete razmišljati o svom bivšem partneru i nekim njegovim kvalitetima koje biste želeli da poseduje i osoba sa kojom ste sada. Slobodni će delovati povučeno i stidljivo.

POSAO
Nećete uspeti da uskladite svoje planove sa načinom razmišljana vaših kolega, međutim, to vas neće sprečiti da svoj deo posla obavite besprekorno.

ZDRAVLJE
Bićete zimogrožljivi.


Ribe 20.2.- 20.3.

Brzo ćete se prilagoditi okolnostima na koje prethodno niste računali. Nešto što vam inače deluje komplikovano, danas će vam biti jednostavno.

LJUBAV
U porodičnim relacijama, kao i u odnosu sa partnerom imaćete potrebu da poradite na komunikaciji. Slobodni će pokušati da šarmiraju jednu osobu na duhovit način.

POSAO
Bićete elokventni, oštroumni, brzi i efikasni. Ipak, donošenje važnih odluka, kao i sklapanje novih poslovnih dogovora ostavite za neki drugi put.

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u predelu kičme.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>