Svet

Region

Elektro-pop atrakcija Kadebostany u Beogradu 21. novembra! (VIDEO)

Švajcarska elektro-pop atrakcija, kolonizatori pop scene "Kadebostany", nastupiće premijerno u Beogradu 21. novembra 2019. u Domu omladine Beograda. Svetski uspeh su doživeli nakon izdavanja obrade hita Beyoncé "Crazy in love" koja je postala i sountrack za holivudski blokbaster film "50 nijansi sive".

Elektro-pop atrakcija Kadebostany u Beogradu 21. novembra! (VIDEO) Promo
Osim po hitovima, snažnom vizualnom identitetu i moćnim live nastupima, bend iz Ženeve poznat je i po konceptualnoj republici Kadebostany, njihov hit  "Castle in the snow" ušao je na zvaničnu NASA playlistu za put na mesec 2024. godine, a u Beogradu predstavlja novi album "Monumental".

Svetski uspeh su doživeli nakon izdavanja obrade hita Beyoncé "Crazy in love", koja je postala i sountrack za holivudski blokbaster film "50 nijansi sive".Nakon toga nižu hitove "Teddy Bear", "Castle in the snow", "Mind if I stay" (2017), inspirišući DJ-eve širom sveta da rade neverovatnu količinu remiksa njihovih pesama.

Fantasticni vizualni efekti, plesne tačke, pa čak i marševi koji prate sve nastupe benda Kadebostany stvaraju recima neospisiv dogadjaj koji se ne sme propustiti.

Karte se u pretpodaji mogu naći na svim prodajnim mestima Tickevison-a, kao i online OVDE  po ceni od 1200 dinara.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>