Zadruga

Parovi

Tomović objavio psiho prepisku sa Miljanom, Zola sve vreme u zabludi!

Crnogorski pevač Bojan Tomović posle priznanja da je upravo on otac deteta Miljane Kulić, nastavlja da šokira javnost i to objavljivanjem poruka koje je razmenjivao sa njom. Tomović objavio psiho prepisku sa Miljanom, Zola sve vreme u zabludi!

Tomović objavio psiho prepisku sa Miljanom, Zola sve vreme u zabludi! Screenshoot/InstagramBojan Tomović je objavio nekoliko skrinšotova njihove prepiske tvrdeći da ga je Miljana Kulić, nakon što ju je "otkačio", uhodila i uznemiravala sa njenog, pa čak i sa tuđih brojeva.

On je objavio i šokantnu prepisku na kojoj se vidi kako ga Miljana zove da dođe kod nje, ali i šta bi radili da su zajedno.

- Šta bismo sada radili da si pored mene? - pitala je Miljana njega, a na njeno pitanje, očigledno seksualne prirode, on je odgovorio:

- Grubo ili nežno?

Potom su konstatovali da u seksu vole iste stvari.

Bojan je pre svih ovih poruka na svom Instagramu javno priznao da je on otac Miljaninog deteta i javno pozvao produkciju da Miljanu odvedu na abortus pre nego što bude kasno i da se kasno odriče roditeljstva zbog psihičke bolesti Miljane Kulić i njegovog problema sa bipolarnim poremećajem.

Podsetimo, Lazar Čolić Zola ispunio je svoje obećanje i, u sredu 9. oktobra, potpisao je ugovor o poklonu koji je napravila produkcija, a koji je dokaz da se odriče svog honorara iz Zadruge 3 i daje ga Miljani Kulić, sa kojom čeka dete.Ono što je šokiralo javnost jeste prvo činjenica da je Miljana kao "dokaz ljubavi" tražila od Zole da to učini, a potom i da joj daje sve pare rodila ona dete ili ne.
Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs

Povezane vesti:


>