Region

Svet

Dara Bubamara odbila ulogu na filmu! Sada piše knjigu - Moji principi!

Dara Bubamara odbila ulogu na filmu! Sada piše knjigu pod nazivom "Moji principi"! Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smestio prijatelj...

Dara Bubamara odbila ulogu na filmu! Sada piše knjigu - Moji principi! Screenshoot/InstagramDara Bubamara počinje sa pisanjem knjige, nakon što je odbila ponudu francuskih producenata da se pojavi u krimi-filmu.

Da je to prihvatila u ostvarenju bi se pojavila pored di-sžej Snejka i američkog repera Big Alija, ali kaže da nije mogla da kaže "da".

- Ponuda za film bila je veoma primamljiva i dugo mi je bilo žao što nisam mogla to da prihvatim jer nisam mogla da otkažem sve zakazane nastupe i obaveze oko snimanja pesama da bih sedela toliko u Francuskoj. Naročito jer je u filmu trebalo da se pojave svetske zvezde di-džej Snejk i Big Ali, koje inače poznajem i preko svog bivšeg supruga Milana - rekla je Dara.

Umesto filma stiže njena knjiga u kojoj će se naći delovi njenog najintimnijeg života, pa i onog kada su u javnost isplivale njene porno-slike.

- Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smestio prijatelj... I naslov sam odmah znala da će biti "Moji principi", a videćete i zašto kada budete čitali - otkriva Dara Bubamara.

- Naravno, neću izostaviti ni moj brak sa Milanom, jer mi je to bio lep životni period sa čovekom s kojim imam predivnog sina - zaključila je pevačica za Stars.


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Stars

Povezane vesti:


>