Zdravlje

Ljubav & Sex

Šokantne tvrdnje doktora! Ako vas ništa ne boli, ne radite ništa! (VIDEO)

Šokantne tvrdnje doktora! Pulo Ubiratan, lekar iz brazilskog grada Puerto Alegre, posle jedne izjave za lokalnu televizijsku stanicu, postao je svetski poznata ličnost. Naime, doktor je opovrgnuo sve prethodno nepokolebljive postulate zdravog načina života. Lekar veruje da često sve što se kaže da blagotvorno deluje na telo, u stvari ne donosi nam ništa dobro, naprotiv - samo nam šteti. Ako vas ništa ne boli, ne radite ništa!

Šokantne tvrdnje doktora! Ako vas ništa ne boli, ne radite ništa! (VIDEO) Svet PlusUbiratan je siguran da vegetarijanstvo nanosi samo štetu čoveku, a vežbe za kardiovaskularni sistem uopšte ne produžavaju život, već ga skraćuju.

Brazilski doktor je još izjavio:

- Svako srce ima određen broj mišićnih kontrakcija. Ne trošite ih na vežbe. Životni period će vam isteći, bez obzira na to kako koristite srce. To je isto kako kada kažete da možete da produžite životni vek vašem automobilu ako ga vozite velikom brzinom.

Paulova filozofija je jednostavna - ako vas ništa ne boli, ne radite ništa. Jedite prženo, pijte pivo ili vino, redovno vodite ljubav, jedite meso i što je najvažnije - ne opterećujte telo nikakvom fizičkom aktivnošću.
 

Mnoge prednosti za žene! Kegelove vežbe i sve što treba da znate o njima!

- Da je šetnja korisna, poštari bi bili besmrtni. Kitovi ubice ceo život plivaju, jedu ribu i piju vodu, a uprkos tome su debeli. Zečevi trče i skaču non-stop, a žive najviše 15 godina. Kornjača ne trči i ne radi ništa pa živi 450 godina!

Da li je čokolada loša?

- Šta je čokolada? Čokolada je kakao. Još jedan predstavnik biljne hrane. To je hrana za sreću. Život uopšte ne treba da bude takav, da vam je cilj da budete lep leš.

- Životni put treba da započnete sa kriglom piva u jednoj ruci, sendvičem u drugoj, a završite ga sa mnogo opijanja, umorni, iskorišćenog tela vičući: Ura! Hvala! Vredjelo je! Sjajan život! Odličan put!

Ostale teme vezane za zdravlje, možete pronaći OVDE.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>