Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Blizanac neće imati vremena za ljubav, Škorpija spremna na promene... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 10. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 10. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Prvi deo dana provešćete aktivno. Možda ćete otići na izlet u prirodu, posvetiti se sportu, ili ćete na neki drugi način izaći iz rutine.

LJUBAV
Ako ste u vezi, očekuje vas romantično veče u društvu voljene osobe. Slobodnima će faliti malo više hrabrosti da bi se približili osobi koja im se sviđa.

POSAO
Generalno, nećete imati na šta da se požalite, naročito ako se u poslu budete vodili svojom intuicijom koja će vas danas odlično služiti.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih tegoba sa zdravljem.


Bik 21.4.-21.5.

Danas se nećete štedeti. Pošto ćete biti vrlo aktivni, pozavršavaćete gomilu obaveza, ali će vas zato uveče stići veliki umor.

LJUBAV
Bez obzira da li ste slobodni, ili ne, danas ćete mnogo veći značaj pridavati prijateljskim odnosima. Partner će imati utisak da ste se zatvorili u sebe.

POSAO
Ukoliko radite u oblasti informatike, bićete posebno uspešni, ali će i svi ostali imati razloga da budu zadovoljni postignutim na polju posla.

ZDRAVLJE
Možete dobiti upalu mišića.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Kroz lična dostignuća uspećete da unapredite svoj društveni imidž. Imponovaće vam što će drugi pridavati veliki značaj vašem mišljenju.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će biti voljan da vam u svemu ugodi, ali vi kao da ćete zaboraviti da mu uzvratite na isti način. Slobodni neće naći vremena za ljubav.

POSAO
Bićete zadovoljni i poslom i finansijama. Sav napor koji ste uložili u prethodnom periodu sada će početi da vam se isplaćuje.

ZDRAVLJE
Izbegavajte dugo sedenje.


Rak 22.6. - 22.7.

Pred vama je dinamičan i višestruko uspešan dan. Čemu god da se posvetite moći ćete da se nadate odličnim rezultatima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, predstoji vam dosta strasti u emotivnom odnosu, ali i kvalitetna komunikacija sa partnerom. Slobodni će šarmirati bar jednu osobu.

POSAO
Zajedno sa poslovnim partnerom možete započeti rad na jednom velikom projektu koji bi vam u skoroj budućnosti obezbedio lepu zaradu.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih problema sa zdravljem.


Lav 23.7.- 22.8.

Ceo dan ćete provesti u rešavanju nekih praktičnih stvari, što je šteta jer nećete imati priliku da koristite svoju maštu koja će vam danas biti itekako probuđena.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, partnerovo društvo će vam posebno prijati u večernjim satima. Slobodni će jednoj osobi sa posla skrenuti pažnju na sebe.

POSAO
Bićete vrlo vredni i postavljati se odgovorno prema svom poslu, međutim, vi sami imaćete utisak da se ne trudite dovoljno.

ZDRAVLJE
Nećete imati problema sa zdravljem.


Devica 23.8. - 22.9.

Ovaj dan će vam, manje ili više, biti lagan na svim poljima, što će vam savršeno odgovarati jer ćete imati utisak da ste premoreni.

LJUBAV
Oni koji su u vezi biće romantični i želeće da se osame sa partnerom. Slobodni će biti zainteresovani za osobu koja ih zasad doživljava samo kao prijatelja.

POSAO
Sve što budete predložili svojim saradnicima oni će prihvatiti bez ikakvog dvoumljenja. Bićete vrlo kreativni u svojim rešenjima.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih problema sa zdravljem.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP


 

Narodni kalendar tačniji nego horoskop! Verovanja vezana za svaki mesec u godini!

Horoskop: Ovi znakovi su šampioni u nerviranju drugih ljudi!Vaga 23.9. - 22.10.

Mnoge svoje zamisli lako ćete moći da sprovedete u delo, prema tome, potrudite se da pametno iskoristite ovaj dan.

LJUBAV
Ako ste slobodni, više ćete biti okrenuti druženju, nego ljubavi. Zauzete očekuje puno nežnosti i topline u odnosu sa partnerom.

POSAO
Pokušavaćete da spojite kreativnost i praktičnost. Budite slobodni da se obratite svojim kolegama za savet u vezi sa poslom na kojem trenutno radite.

ZDRAVLJE
Naspavajte se.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete optimistični i otvoreni za promene. U skladu sa tim, pravićete, možda i preambiciozne, planove za naredni period.

LJUBAV
Ako ste slobodni, bićete primećeni i uživaćete u neobaveznom flertu. Oni koji su u vezi, sa partnerom će povesti razgovor na neku nesvakidašnju temu.

POSAO
Ukoliko već neko vreme radite na proširenju posla, danas možete doći na ideju kako da napravite veliki pomak na tom planu.

ZDRAVLJE
Imaćete nešto lošiju cirkulaciju.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete biti orijentisani ka praktičnoj oblasti života, a najviše ćete se angažovati oko obaveza koje su u vezi sa vašim domom.

LJUBAV
Slobodni bi mogli da započnu romansu sa osobom koju poznaju preko posla. Zauzeti će nekim svojim hirovima odnos sa partnerom učiniti donekle napetim.

POSAO
Bićete jako vredni i raspoloženi za suočavanje sa novim izazovima na poslovnom planu. Imaćete uspeha na polju finansija.

ZDRAVLJE
Unosite više tečnosti.


Jarac 22.12.- 19.1.

Bliske osobe će vam staviti do znanja koliko im značite. Osećaćete se voljeno, ali baš i nećete umeti da im adekvatno uzvratite tu ljubav.

LJUBAV
Ako ste u vezi, pred vama je izuzetno lep dan na ljubavnom planu jer će vas partner obasipati pažnjom. Slobodnima će imponovati nečije udvaranje.

POSAO
Vaš poslovni partner, ili neko koga smatrate važnim saradnikom, pomoći će vam da svoje ambiciozne planove sprovedete u delo.

ZDRAVLJE
Ne preterujte sa slatkišima.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Želećete da na neki način osvežite svoj svakodnevni život. Pored toga, maštaćete o nečemu što je zasad nedostižno, a što bi vas u potpunosti ispunilo na ličnom planu.

LJUBAV
Vi i partner pokazaćete više razumevanja jedno za drugo i osloboditi se nekih nedoumica koje su vas mučile. Slobodni će razmišljati o bivšoj vezi.

POSAO
Imaćete priliku da dođete do nekih novih saznanja koja će vam omogućiti da u skorije vreme na poslu ostvarite bolje rezultate.

ZDRAVLJE
Možete imati problem sa zadržavanjem vode u organizmu.


Ribe 20.2.- 20.3.

U prvom delu dana bićete zaokupljeni brojnim obavezama. Veče ćete želeti da provedete u krugu bliskih prijatelja.

LJUBAV
Ako ste slobodni iz glave vam neće izlaziti osoba koja vas već izvesno vreme zanima. Zauzeti će biti promenljivog raspoloženja, ali time ništa neće pokvariti.

POSAO
To što ćete vi danas moći da primetite niko od vaših kolega neće. Sa druge strane, previdećete neke krupne i prilično očigledne stvari.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>