TV Show

Parovi

Ami G show: Mia Borisavljević žestoko prozvala Kiju Kockar!

Pevačica Mia Borisavljević nije poštedela Kristinu Kockar dok je komentarisala njeno i Lunino pevanje. Žestoko je prozvala Kiju Kockar, a evo šta je imala da kaže o Luni sa čijom je majkom bila u emisiji "Ami G show".

Ami G show: Mia Borisavljević žestoko prozvala Kiju Kockar! Screenshoot/Instagram



Mia Borisavljević gošća je emisije "Amidži šou" zajedno da koleginicama Darom Bubamarom, Anabelom i Kajom Ostojić, a u jednom momentu je prozvala Kristinu Kiju Kockar, koja je takođe odnedavno njena koleginica.

Budući da su i Kija i Luna posle učešća i pobede u rijalitiju "Zadruga" počele obe da se bave pevanjem. (Kija nakon Zadruge 1, a Luna nakon Zadruge 2), Mia je prokomentarisala njih dve, koje inače mnogi nazivaju suparnicama kako zbog ljubavnog života, tako i sada zbog iste profesije.

"Luna ima bolju boju glasa, samo malo da poradi na tehnici. Ima to nešto kao zvezda. A Kija mi izgleda kao da je izašla iz publike." - izjavila je Mia u emisiji.

Obzirom da je Kija Kockar aktivna na društvenim mrežama putem kojih često komentariše i odgovara na prozivke, očekuje se i njen odgovor.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>