Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Bika danas iscrpljuje kontakt sa ljudima, dok Škorpija ima više sreće nego pameti... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 9. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 9. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Probudićete se lepo raspoloženi, međutim, kako dan bude odmicao, vaš entuzijazam će opadati. Ako ste u mogućnosti, osamite se u popodnevnim satima.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, pažnju možete dobiti od prijatelja i drugih bliskih osoba. Zauzeti će imati manjih i prolaznih nesuglasica sa partnerom.

POSAO
Danas nećete biti na visini zadatka. Dobra strana je što ćete toga biti više nego svesni, pa ćete na vreme sakriti svoje propuste u radu, te ih niko drugi neće primetiti.

ZDRAVLJE
Imunitet vam je u padu.


Bik 21.4.-21.5.

Učestalo kontaktiranje sa ljudima danas će vas potpuno iscrpeti. Želećete da se nalazite na nekom drugom mestu, mirnijem i tišem.

LJUBAV
Slobodni među vama slabo će se baviti emotivnim pitanjima. Ljubav će vam danas biti vrlo sporedna stvar. Zauzeti će moguće imati manju raspravu sa partnerom.

POSAO
Na poslu ćete pružiti svoj maksimum, a ipak, činiće vam se da ni to nije dovoljno kako biste izašli iz jedne neugodne situacije za koju verovatno ni niste odgovorni.

ZDRAVLJE
Nervozni ste.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Primetićete da će danas mnogi početi da obraćaju više pažnje na vas, vaše reči i postupke. Ipak, to vam neće naročito prijati.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, nemojte gajiti prevelika očekivanja od voljene osobe kako se ne biste razočarali. Slobodni će imati nekoliko udvarača, a nijedan im neće biti po volji.

POSAO
Bićete vrlo ambiciozni i rešeni da postignete svoje poslovne ciljeve, međutim, za neke odviše hrabre poteze sada neće biti najpovoljniji trenutak.

ZDRAVLJE
Odgovornije se odnosite prema svom zdravlju.


Rak 22.6. - 22.7.

Danas ćete nalaziti opravdanje za sve i svakoga, međutim, ne očekujte da ćete od svog okruženja dobiti isti tretman.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, može vas zaintrigirati neko ko se spolja gledano ne uklapa u vaš život. Zauzeti će vešto izbeći svađu sa partnerom.

POSAO
Vaši saradnici opredeliće se za poslovnu strategiju koja će, u poređenju sa vašim zamislima, biti isuviše konzervativna.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih problema sa zdravljem.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas se ljudima u okruženju možete učiniti sitničavim i egocentričnim. Istina je da ćete se odjednom osetiti uplašeno i da će vam sve u vezi vas delovati nekako nestabilno.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nedostajaće vam neko s kim biste mogli da se opustite i ne razmišljate o problemima koji vas muče. Zauzeti će inicirati trenutke intime.

POSAO
Brinućete se oko finansija, ali bezrazložno. Sve što vam se danas bude činilo teško premostivim već sutra može da da potpuno drugačiju sliku.

ZDRAVLJE
Bešika vam je osetljiva.


Devica 23.8. - 22.9.

Trudite se da danas budete što samostalniji i da tuđem mišljenju pridajete značaja taman onoliko koliko vam to može biti od koristi.

LJUBAV
Sa partnerom ćete imati manjih nesporazuma, ali ćete do večeri uspeti da ih prevaziđete. Slobodni će razmišljati o propuštenim ljubavnim šansama.

POSAO
Danas nemojte ništa prepuštati slučaju. Vaši poslovni saradnici neće biti ni blizu odgovorni i ažurni kao vi. Pouzdajte se u sebe.

ZDRAVLJE
Moguće su različite hronične tegobe.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP


 

Narodni kalendar tačniji nego horoskop! Verovanja vezana za svaki mesec u godini!
Vaga 23.9. - 22.10.

U prvom delu dana bićete vrlo napeti. Osećaćete se kao da ste na “traci”. U večernjim satima naći ćete način da se opustite.

LJUBAV
Bez obzira da li ste slobodni, ili u vezi, danas ćete teško naći vremena za ljubav. Ipak, moguća su razna prijatna iznenađenja, bez vaše inicijative.

POSAO
Nekako ćete uspeti da se izborite sa poslovnim obavezama i svojim, ali i tuđim. Puno odgovornosti biće na vama i to vam se neće dopasti.

ZDRAVLJE
Hranite se zdravije.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Vaše želje činiće se teško ostvarivim, međutim, imaćete više sreće nego pameti. Današnji dan iskoristite tako što ćete privremeno “okrenuti leđa” problemima.

LJUBAV
Slobodni se mogu zainteresovati za osobu kojoj je karijera važnija od ljubavi. Oni koji su u vezi, u večernjim satima lepo će se provoditi u partnerovom društvu.

POSAO
Bićete nedovoljno fokusirani na posao da biste danas uspeli da postignete zapaženije rezultate. Sa druge strane, mogući su neočekivani dobici.

ZDRAVLJE
Ne preterujte ni u čemu.


Strelac 21.11.- 21.12.

Današnji dan neće ponuditi dovoljno da bi opravdao optimizam koji će vas pratiti sve vreme. Osećaćete unutrašnji spokoj.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, prisećaćete se nekih pređašnjih veza koje su se neslavno završile. Zauzeti će se fokusirati na partnera i želeće da ga usreće.

POSAO
Vešto ćete izbegavati neprijatne razgovore sa nadređenima. U radu ćete biti skoncentrisani, međutim, faliće vam vremena da dovršite sve predviđene obaveze.

ZDRAVLJE
Mogući problemi sa stomakom.


Jarac 22.12.- 19.1.

Imaćete najbolje namere, međutim, okolnosti će zahtevati da se prema svojoj okolini postavite oštrije nego što ste planirali.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će primetiti da je sa vama danas lakše biti prijatelj nego ljubavnik. Slobodni se neće puno obazirati na svoje udvarače.

POSAO
Biće puno toga što biste vi uradili drugačije nego vaše kolege. Ipak, shvatićete da su za opšte dobro kompromisi sa vaše strane neophodni.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete se najbolje provesti ako se zatvorite u sebe i posvetite se oblastima života za koje znate da mogu samo pozitivno da se odraze na vaše raspoloženje.

LJUBAV
Ako ste slobodni, postoji mogućnost da vas kontaktira osoba prema kojoj nikada niste bili ravnodušni. Zauzeti će biti malo romantičnije nastrojeni od svog partnera.

POSAO
Ovo će biti prilično nepovoljan dan kada su finansije u pitanju. Smanjite svoje potrošačke potrebe. Izbegavajte velika ulaganja.

ZDRAVLJE
Grlo vam je osetljivo.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas će se mnogo toga očekivati od vas, a vi ćete se osećati nespremno da se uhvatite ukoštac sa svim obavezama. Ipak, nadajte se pomoći sa strane.

LJUBAV
Imaćete utisak da se vaše i partnerove želje ne poklapaju. Izbegavajte razgovore na teške teme. Ako ste slobodni, moguć je susret sa osobom iz prošlosti.

POSAO
Retko sa kim od saradnika ćete uspeti da se usaglasite oko rada na važnom projektu. Sa jednom istaknutom osobom, međutim, pronaći ćete zajednički jezik.

ZDRAVLJE
Koža vam je osetljiva.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna


>