Region

Svet

Region

Serija Grupa prva epizoda: Tragedija na žurci! (VIDEO)

Prva epizoda domaće napete i uzbudljive serija "Grupa" biće emitovana 13 oktobra RTS-u. Serija "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri...  Tragedija na žurci, posle koje se životi menjaju. 

Serija Grupa prva epizoda: Tragedija na žurci! (VIDEO) Promo




Dragan Miletić Gaga, iskusni inspektor trećeg odeljenja za krvne delikte ima specifične metode rada koji se mnogima ne sviđaju. Uporan, tvrdoglav, temeljan, istrajava u nameri da reši stari slučaj. Onog trenutka, kada poznati beogradski kriminalac, koji je njegova opsesija, bude ubijen za njega nije kraj - naprotiv, sve tek počinje.

Nastavljajući dalje da traga, Gagu će istraga dovesti do maloletnika koje su sitni dilerski poslovi uvukli u mnogo opasniju igru. To će otvoriti pandorinu kutiju iz koje će izleteti novi problemi, novi zapleti i nove nerešene situacije.


 
Prva epizoda: 

Braća, tinejdžeri Luka i Vanja, odrastaju na Dorćolu sa samohranom majkom. Mlađi brat, Vanja, pokušava da se afirmiše na sportskom terenu, dok se stariji brat, Luka, bavi dilovanjem.
 
Luka odlazi na kućnu žurku i tamo upoznaje devojku, Danicu, kojoj prodaje ekstazi. Nakon tragedije koja se dogodi na žurci Lukin život se u potpunosti menja. On se nalazi u procepu između moćnog biznismena i inspektora trećeg odeljenja koji pokušavaju da ga pronađu. Luka odlazi kod starijeg kriminalca Borisa od kog traži pomoć. Boris pristaje, ali traži od Luke uslugu. Paralelno, inspektor Gaga pokušava da uđe u trag snajperisti koji je ušao u zemlju i tako spreči ubistvo. Ove dve priče se prepliću i nagoveštavaju povezanost koja ce otkriti mnogo veće tajne. 

Serija "Grupa" na RTS-u u nedelju u 20 časova.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>