Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 8. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 8. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Verovatno ćete se povući u sebe i opredeliti za čitanje nekog interesantnog štiva. Ljudi u vašem okruženju delovaće vam dosadno i neinspirativno.

LJUBAV
Slobodni među vama imaće previsoke standarde. Teško da će iko uspeti da zadobije njihove simpatije. Ako ste u vezi, sa partnerom ćete povesti zanimljiv razgovor.

POSAO
Vaše želje na polju posla i karijere trenutno su nedostižne. To će i vama samima biti jasno, ali vas to ipak neće sprečiti da zamišljate “šta bi bilo kad bi bilo”.

ZDRAVLJE
Mogući su grčevi u mišićima.


Bik 21.4.-21.5.

Danas će retko ko uspeti da vam udovolji. Imaćete visoka očekivanja, čak nerealne zahteve, pa će bliskim osobama biti teško da izađu na kraj s vama.

LJUBAV
Ako ste slobodni, a postoji neko ko vam se dopada, potrudićete se da ostavite što jači utisak na tu osobu. Zauzeti će uživati u partnerovoj pažnji.

POSAO
Smatraćete da ste više nego kompetentni da svoje poslovne zadatke izvršite na visokom nivou. Sa druge strane, moguće je da vas danas zabrinu neka finansijska pitanja.

ZDRAVLJE
Mogući su stomačni problemi.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete usmereni na bliske osobe i njihove potrebe. Potrudićete se da i one samostalne akcije ne preduzimate bez da se prethodno ne konsultujete sa njima.

LJUBAV
Ako ste u vezi, vaša i partnerova energija biće vrlo usklađene. Odlično ćete se slagati na svim poljima. Slobodni će priželjkivati da im se u skorije vreme promeni emotivni status.

POSAO
Posao i karijera danas vas neće naročito zanimati. Svoje vreme i zalaganje utrošićete na neke druge stvari koje vam se trenutno čine urgentnijim.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Rak 22.6. - 22.7.

Ovaj dan ćete potrošiti na sve one stvari dosadne prirode koje ste već morali da odradite, ali koje ste zanemarivali u prethodnom periodu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, odnos sa voljenom osobom danas ćete staviti u drugi plan. Slobodni će biti okupirani raznoraznim stvarima, ali ne i ljubavnim životom.

POSAO
Doći ćete na ideju kako da jednostavnije izađete na kraj sa kompleksnim poslovnim zadacima koji su vam u prošlosti zadavali velike muke.

ZDRAVLJE
Želudac vam je nešto osetljiviji.


Lav 23.7.- 22.8.

Danas ćete prevashodno hteti da se odmorite i opustite. Uživaćete u društvu članova porodice i drugih bliskih osoba. Moguće je da ćete organizovati neko veće okupljanje.

LJUBAV
Ako ste slobodni, delovaćete vrlo spontano, a istovremeno ćete biti šarmantni i duhoviti, pa ćete sigurno skrenuti pažnju na sebe. Zauzeti će održavati harmoniju u svojoj vezi.

POSAO
Vaše poslovne zamisli zasad se mogu činiti neprimenjivim, međutim, vi ćete strpljivo čekati na pogodan trenutak da ih realizujete.

ZDRAVLJE
Nećete imati tegoba sa zdravljem.


Devica 23.8. - 22.9.

Današnji dan želećete da provedete u miru i tišini. Iako će vam prijatelji uputiti poziv za izlazak, vi ćete se opredeliti za kućnu varijantu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možda ćete razmišljati o bivšem partneru, ali vam zapravo neće smetati što ste trenutno sami. Zauzeti neće imati nikakvih problema u odnosu sa voljenom osobom.

POSAO
Osvrtaćete se na minula dešavanja na poslu. Moguće je i da ćete brinuti oko nekih svojih zaduženja koja morate u kratkom roku da izvršite.

ZDRAVLJE
Izbegavajte dugo sedenje.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOP


 

Kakvu ženu priželjkuju? Strelac traži mudru, Lav vernu, Bik imućnu...Vaga 23.9. - 22.10.

Bićete vrlo druželjubivi i komunikativni. Uživaćete u razgovorima, kako sa osobama koje su vam bliske, tako i sa onima koje jedva poznajete.

LJUBAV
Slobodnima među vama, danas neće nedostajati to što nisu u vezi jer će se ionako dobro zabavljati. Ako ste zauzeti, provešćete dinamičan i aktivan dan u društvu svog partnera.

POSAO
Nestrpljivo ćete čekati trenutak da saradnicima saopštite svoje nove ideje. Može se reći da ćete u svojim rešenjima biti kreativni koliko i praktični.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete poprilično pasivni. Napravićete pauzu od obaveza i nastojati da ovaj dan iskoristite tako što ćete se lepo odmoriti i naspavati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, prijaće vam partnerovo društvo, ali uz boravak kod kuće. Slobodni će imati jednu osobu na umu, ali još neće biti sigurni da li i koliko im se ona dopada.

POSAO
Moguće je da ćete se pitati koju biste poslovnu taktiku trebalo da primenite u predstojećem periodu. Imaćete neke nedoumice.

ZDRAVLJE
Prija vam mirovanje.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete lepo raspoloženi, smireni i blagi u kontaktu sa ljudima iz svog okruženja. Moguće je da se nekome nađete na usluzi i to uz sopstvenu inicijativu.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ostavljaćete pozitivan utisak na svoju okolinu, ali vas same, sa druge strane neće biti lako osvojiti. Zauzeti će imati skladan odnos sa voljenom osobom.

POSAO
Bićete uvereni da ćete bez ikakvih većih problema uspeti da ispunite svoje predstojeće poslovne obaveze. Zadržite optimizam.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Jarac 22.12.- 19.1.

Dan ćete provesti u lenčarenju. Nikuda nećete žuriti, čak ćete ono što ste prethodno planirali da danas ispunite odložiti za neki sledeći put.

LJUBAV
Slobodni neće pokazivati interesovanje da se pokrenu po ljubavnom pitanju. Ako ste u vezi, vaš odnos sa voljenom osobom odisaće nežnošću i toplinom.

POSAO
Trudićete se da se ne zamarate nekim poslovnim pitanjima na koje u ovom trenutku ne možete da utičete. Ipak, nećete želeti da odustanete od svojih dugoročnih planova.

ZDRAVLJE
Izbegavajte alkohol i cigarete.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Današnji dan iskoristite za druženje sa prijateljima, ili posetite neki društveni događaj. Gužva je upravo ono što će vam najviše prijati.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možete se sasvim slučajno sresti sa osobom koju poznajete od ranije, a koja vam je oduvek bila interesantna. Zauzeti će se lepo slagati sa partnerom.

POSAO
Kada je posao u pitanju, želećete da primenite jednu potpuno novu strategiju koja se bitno razlikuje od vašeg dosadašnjeg načina rada.

ZDRAVLJE
Obucite se u skladu sa vremenskim prilikama.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete biti duboko zamišljeni nad nekim važnim pitanjima koja, čini se, nikako da rešite. Možda ćete brinuti više nego što je potrebno.

LJUBAV
Ako ste u vezi, verovatno ćete donekle zanemariti voljenu osobu, ali vam ona to neće zameriti. Slobodni neće pridavati veliki značaj emotivnom aspektu života.

POSAO
Vaše ideje i planovi mogu biti preambiciozni. Trudite se da idete korak po korak jer ćete jedino tako uspeti da postignete željeni rezultat na poslu.

ZDRAVLJE
Kičma vam je slaba tačka.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>