Region

Svet

Region

Napeta, uzbudljiva i strastvena serija Grupa na RTS-u! (VIDEO)

Domaća napeta i uzbudljiva serija "Grupa" od 13. oktobra, nedeljom na RTS-u. Serija "Grupa'' je strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Kriminal, policija, tinejdžeri...

Napeta, uzbudljiva i strastvena serija Grupa na RTS-u! (VIDEO) Screenshoot/Instagram



Dragan Miletić Gaga, iskusni inspektor trećeg odeljenja za krvne delikte ima specifične metode rada koji se mnogima ne sviđaju. Uporan, tvrdoglav, temeljan, istrajava u nameri da reši stari slučaj. Onog trenutka, kada poznati beogradski kriminalac, koji je njegova opsesija, bude ubijen za njega nije kraj - naprotiv, sve tek počinje. Nastavljajući dalje da traga, Gagu će istraga dovesti do maloletnika koje su sitni dilerski poslovi uvukli u mnogo opasniju igru. To će otvoriti pandorinu kutiju iz koje će izleteti novi problemi, novi zapleti i nove nerešene situacije.

Serija "Grupa'' je napeta, uzbudljiva i strastvena dramska serija o tri sveta koji iako deluje da žive svako za sebe, zapravo kooegzistiraju zajedno, jer su povezani zločinom. Agende i potrebe junaka iz sva tri sveta (kriminal, policija, deca/tinejdžeri) se sve vreme prepliću, pojačavajući i spuštajući u zavisnosti od zapleta intezitet i tenziju, koja na taj način pulsira svih 11 epizoda, da bi kulminirala konačnim saspensom koji obiluje triler i emotivnim obrtima.




Uloge: Igor Benčina, Filip Đurić, Denis Murić, Ivana Zečević, Marko Milivojev-Mili, Milica Mima Trifunović, Tijana Marković, Pavle Mensur, Jasna Đuričić, Nela Mihajlović, Vojin Ćetković, Branka Katić.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS

Povezane vesti:


>