Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Rak će se oslanjati na intuiciju, Vaga će se zatvoriti u sebe danas...  Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 7. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Imaćete utisak da više dajete nego što dobijate, međutim, izazovne situacije koje će vas podstaći na takav način razmišljanja, biće samo privremene.

LJUBAV
Ako ste slobodni, privlačićete pažnju potencijalnih partnera. Zauzeti će imati turbulentan dan na emotivnom planu, ispunjen prepirkama i nerazumevanjem sa voljenom osobom.

POSAO
Danas se nećete najbolje slagati sa kolegama, što će se negativno odraziti na vašu produktivnost. Srećom, vaša finansijska situacija izgledaće dobro.

ZDRAVLJE
Ugroženi su vam disajni putevi.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete promenljivog raspoloženja i skloni da prevremeno donosite zaključke. Budite strpljiviji i bićete zadovoljni današnjim danom.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će verovatno biti vaš glavni izvor sreće. Slobodni se mogu zainteresovati za osobu koja neće moći da ispuni njihova očekivanja u ljubavi.

POSAO
Ukoliko budete zaobišli poneko pravilo i u radu primenili originala rešenja, posao će vam lakše pasti. U suprotnom, biće vam teško da ispunite svoje radne obaveze.

ZDRAVLJE
Obogatite ishranu vitaminima.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Osetićete se nesigurnim u sebe i svoje sposobnosti. Značila bi vam podrška bliskih ljudi, ali je danas nećete imati u onoj meri u kojoj će vam biti potrebna.

LJUBAV
Ako ste slobodni, steći ćete utisak da niste privlačni osobi koja vam se dopada. Oni koji su u vezi, iako će biti neraspoloženi, održavaće skladan odnos sa partnerom.

POSAO
Na poslu ćete se suočavati sa različitim kompleksnim situacijama. Međutim, velike su šanse da vas obraduje neočekivani novčani dobitak.

ZDRAVLJE
Izađite na vazduh.


Rak 22.6. - 22.7.

Uporno ćete se oslanjati na intuiciju koja će vas danas navoditi na pogrešne zaključke. Takođe ćete biti skloni preterano emotivnim reakcijama.

LJUBAV
Ako ste slobodni, pokušajte da se opustite u društvu prijatelja. Oni koji su u vezi, lako će započeti svađu sa partnerom ukoliko im se u bilo čemu bude suprotstavio.

POSAO
Očekuje vas malo stresniji dan na radnom mestu. Poslovni sastanci i pregovori verovatno neće ići po planu. Generalno, svaki vid komunikacije tećiće otežano.

ZDRAVLJE
Nervozni ste. Čuvajte se iznenadnih povreda.


Lav 23.7.- 22.8.

Trudite se da se danas što manje oslanjate na druge. Pratite svoj “plan i program”, ali ni tad ne očajavajte ukoliko ne bude baš sve išlo u smeru u kom ste zamislili.

LJUBAV
Ako ste slobodni, iskoristite ovaj dan da se odmorite od svega i svih. Zauzeti će pomalo izbegavati partnera i slobodno vreme provesti uz knjigu, ili film.

POSAO
Verovatno ćete morati da požurite sa izmirivanjem nekih svojih dugovanja. Na poslu ćete biti dekoncentrisani, pa je moguće da napravite neke greške u radu.

ZDRAVLJE
Prejedaćete se na emotivnoj bazi.


Devica 23.8. - 22.9.

Bićete vrlo ambiciozni, međutim, nemojte previše očekivati od sebe. Trudite se da uspostavite ravnotežu između želja i mogućnosti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, posvetite se voljenoj osobi. Ona će vam popraviti raspoloženje. Slobodni se mogu ponovo zainteresovati za jednu svoju staru simpatiju.

POSAO
Na radnom mestu, uz sav trud, nećete uspeti da se pokažete u najboljem svetlu, ili ćete makar vi imati takav utisak. Možda sebi postavljate previsoke kriterijume.

ZDRAVLJE
Nađite vremena za predah.

MESEČNI HOROSKOP
NEDELJNI HOROSKOPVaga 23.9. - 22.10.

U načelu, vodićete se razumom, ali će vam zabunu praviti emocije koje će vas konstantno vući na drugu stranu. Bićete čudnog raspoloženja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će imati razumevanja za vas i vaše potrebe. Slobodni će se zatvoriti u sebe i neće pokazati interesovanje ni za druženje sa prijateljima.

POSAO
Nećete imati realan razlog da budete nezadovoljni trenutnim razvojem događaja na poslovnoj sceni, međutim, bićete nestrpljivi u iščekivanju još boljih rezultata.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih problema.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Nemojte se danas previše zamerati nikom jer možete biti izloženi štetnim posledicama. Imaćete tendenciju da tražite problem tamo gde ga nema.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, biće uspešniji u intimnom odnosu nego u razgovoru sa partnerom. Slobodni će biti skloni vezama koje se baziraju isključivo na fizičkoj privlačnosti.

POSAO
Mučiće vas neke nedoumice kada su u pitanju vaši saradnici. Predosećaćete da vam nešto kriju, a čak se možete uplašiti da je vaš položaj na radnom mestu ugrožen.

ZDRAVLJE
Možete iznenada zadobiti fizičku povredu.

Horoskop otkriva koja tri znaka moraju da budu oprezni dok vlada Vaga!


Strelac 21.11.- 21.12.

Ovaj dan proći će u znaku privremenih razočarenja koja će delimično biti uzrokovana vašim subjektivnim i pomalo pesimističnim sagledavanjem situacije.

LJUBAV
Privući će vas neko ko se ne uklapa u vašu predstavu osobe sa kojom treba da budete. Oni koji su u vezi, danas mogu da očekuju malo hladniju atmosferu u ljubavnom odnosu.

POSAO
Bićete zadovoljni kako se držite na polju finansija, ali vas može brinuti sukob interesa koji ćete imati sa važnim poslovnim saradnikom.

ZDRAVLJE
Mogući su problemi sa varenjem.


Jarac 22.12.- 19.1.

Vama će danas biti interesantno, ali ne i lako. Intuicija vam može govoriti jedno, a razum drugo, te se nećete usuđivati da donosite nikakve važne odluke.

LJUBAV
Iz nekog razloga, vaš partner može biti ljut na vas, a verovatno je da razgovorom nećete puno postići. Slobodni neće imati ništa protiv svog trenutnog ljubavnog statusa.

POSAO
Na silu ćete ispunjavati svoje poslovne zadatke. Nećete biti zadovoljni konačnim ishodom jer ćete znati da možete mnogo bolje.

ZDRAVLJE
Brzo ćete se umarati.

Kakvu ženu priželjkuju? Strelac traži mudru, Lav vernu, Bik imućnu...


Vodolija 20.1.- 19.2.

Bićete iziritirani nekim sitnicama, donekle i razočarani datim okolnostima, ali će, ipak, većina vas uspeti da “pregura” ovaj pomalo čudan dan.

LJUBAV
Oni koji su u stabilnim vezama, neće imati većih problema u odnosu sa partnerom, dok će svi ostali biti više, ili manje demoralisani kada je ljubav u pitanju.

POSAO
Na radnom mestu prosto ćete izgarati i uspešno pronalaziti rešenja i za najzahtevnije poslovne zadatke. Što se tiče finansija, možda ćete morati da preduzmete mere štednje.

ZDRAVLJE
Prijaće vam fizička aktivnost.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete biti skloni rizičnim postupcima zbog kojih se kasnije možete kajati. Budite oprezni, naročito kada je ljubav u pitanju.

LJUBAV
Možete se naglo odlučiti za ulazak u strasnu, ali kratku vezu koja bi vam donela više štete nego koristi. Zauzeti će biti uvređeni nekim partnerovim postupcima.

POSAO
Bićete isuviše lenji, pa na poslu nećete uraditi mnogo. Sa druge strane, u želji da sebi ugodite, trošićete preko granica svojih mogućnosti.

ZDRAVLJE
Solidnog ste zdravlja.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>