Zadruga

Parovi

Novi stari zadrugari ponovo u rijalitiju Zadruga 3! (VIDEO)

Novi stari zadrugari ponovo u rijalitiju "Zadruga 3"! Jovana Tomić Matora i Lazar Čolić Zola sinoć su postali ravnopravni zadrugari, a pre ulaska u Belu kuću popričali su sa voditeljkom Dušicom Jakovljević u studiju. Jedna od tema koja je bila veoma zapažena jeste odnos Milice Kemez i Filipa Đukića o kom je Matora imala komentar.

Novi stari zadrugari ponovo u rijalitiju Zadruga 3! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



"Sad ću da ti kažem nešto, kad smo Sanja i ja bile na odmoru, ona suza suzu stiže, zbog Milice. Totalno sam imala drugačije mišljenje o njoj, mislim da joj to sa Filipom, tako transparentno... Promenila sam malo mišljenje, ali neću nikome da sudim na osnovu toga što sam videla... Dobro, nisam sad baš iskrena. Svakome ću pružiti priliku da ih upoznam. Ova Šopićka kao da je sedam godina u rijalitiju." - ispričala je Matora kroz osmeh.

"Ja sam sa Fićom i ranije bila u rijalitiju, on sve to transparentno. Pored Šopićke me Janjuš oduševljava, svaki komentar mi je smešan. Puće tikva, nego se tu malo sad zeza - dodala je Matora.

"Meni su Janjuš, Tomović i Karić, top!" - ubacio se Zola.

Potom se Matora dotakla i priče o Ivi Grgurić i Stefanu Kariću, ali i njenog aferi sa Marijanom Šarićem.

"Iskreno, imam mišljnje o toj situaciji, ali mislim da je Iva, ne mogu da provalim, vidim da je baš zagrejana za njega, ali vidim da zadrugari pričaju da je imala instrukcije. Ono što bih ja Stefanu rekla, da ne treba da priča ružno o njoj, kakva god da je bila, jer on stvarno nije takav. Još ću popričati sa njim. Mislim da ona nije ni bila svesna gde se nalazi, ona je ispričala neku priču iz njenog ugla, a to uopšte nije bilo tako. Ona je sama započela, a sad se buni, ako je već krenula, onda treba da ispriča sve do kraja kako treba." - bila je jasna Jovana.

Zola se potom dotakao i odnosa njegove izabranice Miljane sa Mirkom Gavrićem i Nikolom Orozovićem, koji ju je u nekoliko puta masirao, što je Lazaru zasmetalo.

"Mislim da je tu samo prijateljstvo, mislim da Mirko tu samo nju savetuje. Ne kažem da mi je bilo svejedno, ali nisam se zabrinuo, jer sam video na koji fazon idu. Videćemo, ništa se ne može sakriti. O Orozoviću, pa video sam da dečko lepo masira, ali videćemo sve, najbolje je da ih upoznamo sve." -  izjavio je Zola.


 

Lazar Čolić Zola koji je svima za crnim stolom rekao da je u "Zadrugu 3" ušao zbog deteta, Miljane i sebe. Nakon ove Zoline izjave ukućani su ga pozdravili gromoglasnim aplauzom.

"Ja sam Zola... Dolazim iz Bosne. Došao sam ovde pre svega da se najviše borim za svoje dete koje uskoro očekujem, kako god vama to zvučalo, za Miljanu i za sebe." - govorio je Zola.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>