Zadruga

Parovi

Zadruga 3 izbacivanje: Vesko Đukić je prekršio strogo pravilo! (VIDEO)

"Zadruga 3" izbacivanje! Vesko Đukić sinoć je napustio je rijaliti, a nakon izbacivanja on je otišao u studio kako bi razgovarao sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i sumirao svoje učešće u najgledanijem TV formatu ali je prekršio jedno strogo pravilo, pa mu je voditeljka pocepala pismo.

Zadruga 3 izbacivanje: Vesko Đukić je prekršio strogo pravilo! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Vesko Đukić je rekao kako se odlično proveo na imanju, a zatim je istakao da nije imao nijednu svađu u Beloj kući. Vesko je zatim komentarisao i svoj razgovor koji je imao sa robotom Leposavom, a koji je izazvao veliku pažnju.

"Ona je pola njih poskidala, ali mene nije mogla. Dobro je bilo, simpatično je sve." - pričao je Vesko o Leposavi.

Đukić je zatim i komentarisao svog velikog prijatelja Vladimira Tomovića, kao i ljubavnu situaciju u kojoj se našao sa Mionom Jovanović i Minom Vrbaški. Vesko je tom prilikom istakao i kako smatra da su njih dve krive zbog svega u čemu se nalaze njih troje.

"Dušice, veruj mi da ja ne znam. I jedna i druga su mu drage, ali njegovo srce ne može da kuca za obe! Rekao sam mu ako bude sa Stanijom, da mi se više nikada ne javi u životu. Za ovo su više žene krive, a ne on." - rekao je Vesko.

Za kraj, Vesko je napisao pismo ukućanima u kom je naveo i ko će biti novi vođa, međutim s obzirom na to da je naveo Vladimira Tomovića, voditeljka Dušica Jakovljević odmah je reagovala.

"Imamo jednu situaciju ovde, ne može zato što ste se dogovorili. Zabranjeno je bilo kakvo dogovaranje oko izbora novog vođe. Bila su dvojica u opticaju, a Vi ste jednog napisali. Ne može da bude Vlada zbog uticaja na vas." - rekla je Dušica, a zatim je pocepala Veskovo pismo, pa je Đukić napisao novo.
 

Orila se Zadruga od njihove svađe! Marija Kulić i Zola na ratnoj nozi! (VIDEO)

Novi stari zadrugari ponovo u rijalitiju Zadruga 3! (VIDEO)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>