Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Bik će danas biti usporen, Vaga zadovoljna situacijom na emotivnom planu... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 6. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 6. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Preuzećete više obaveza na sebe, ali to vam neće predstavljati problem, naprotiv. I ljudima iz svog okruženja ćete želeti da pomognete.

LJUBAV
Slobodnima će se jedna osoba suptilno udvarati, ali oni toga verovatno ni neće biti svesni. Zauzeti će se postarati da svom partneru udovolje u svemu.

POSAO
Na poslu ćete se prekomerno naprezati, želeći da postignete što više za jedan dan. U svojim namerama možete uspeti jedino ako zaboravite na perfekcionizam.

ZDRAVLJE
Nađite vremena za odmor.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete zaboravni i pomalo usporeni. Prijaće vam mir i tišina, ali ćete zbog obaveza to sebi moći samo delimično da priuštite.

LJUBAV
Vaš odnos sa partnerom obilovaće nežnošću i toplinom. Ako ste slobodni, verovatno će vas mrzeti da se preterano trudite kako biste osvojili osobu koja vam se sviđa.

POSAO
Kad su poslovne obaveze u pitanju, danas ne očekujte od sebe previše. Sa finansijske strane bićete relativno zadovoljni.

ZDRAVLJE
Nećete imati većih zdravstvenih tegoba.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Bićete vrlo entuzijastični i svojom pozitivnom energijom privlačićete dobre stvari. Pred vama je jedan lep i uspešan dan.

LJUBAV
Ako ste u vezi, stavićete do znanja svom partneru koliko vam je stalo do njega. Slobodni će svojoj okolini delovati vrlo privlačno, pa će moći da osvoje koga požele.

POSAO
Danas ćete lako izaći na kraj sa svim poslovnim izazovima. Bez obzira da li radite samostalno, ili u velikom kolektivu, bićete izuzetno efikasni.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.


Rak 22.6. - 22.7.

Trudićete se da održite harmonične odnose sa svima, a naročito sa onim osoboma od kojih na neki način zavisite.

LJUBAV
Oni koji su u vezi, znaće kako da začine odnos sa voljenom osobom i učine ga uzbudljivijim. Slobodni će biti vrlo izbirljivi u izboru potencijalnog partnera.

POSAO
Vaš poslovni partner, ili neki drugi važan saradnik, imaće visoka očekivanja od vas, a vi ćete se svim snagama truditi da ih, za svoje dobro, opravdate.

ZDRAVLJE
Mogući su manji problemi sa bešikom i reproduktivnim organima.


Lav 23.7.- 22.8.

Verovatno ćete veći deo dana biti okupirani nekim praktičnim stvarima, međutim, organizovaćete se tako da vam ostane dovoljno vremena za opuštanje i razonodu.

LJUBAV
Slobodni će biti raspoloženi za izlazak u grad, dok će zauzeti partneru predložiti zajednički odlazak u pozorište, ili bioskop.

POSAO
Sa većinom kolega imaćete dobru saradnju, mada će biti i onih koji će smatrati da niste dorasli pojedinim poslovnim izazovima.

ZDRAVLJE
Posvetite se fizičkoj aktivnosti.


Devica 23.8. - 22.9.

Možete osetiti nalet kreativne energije koja će se pozitivno odraziti na vaše raspoloženje. Današnji dan posvetite svojim hobijima i svemu što vas inspiriše.

LJUBAV
Iako ćete i dalje biti pomalo zatvoreni u sebe, probudiće vam se interesovanje za ljubav, pa ćete na ovom polju biti aktivniji, bez obzira da li ste u vezi, ili ne.

POSAO
Na poslu ćete biti pomalo rasejani. Možda ćete se više koncentrisati na neke ne tako važne stvari, dok ćete one bitne na momenat izgubiti iz vida.

ZDRAVLJE
Nećete imati problema sa zdravljem.


NEDELJNI HOROSKOP 

MESEČNI HOROSKOP
 

Horoskop otkriva koja tri znaka moraju da budu oprezni dok vlada Vaga!Vaga 23.9. - 22.10.

Verovatno će vam prijati da veći deo dana provedete u kući, ali pošto nećete želeti da budete sami, rado ćete pozvati prijatelje u goste.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete vrlo zadovoljni trenutnom situacijom na emotivnom planu. Bilo da ste slobodni, ili ne, možete slučajno sresti staru simpatiju.

POSAO
Nećete se suprotstavljati svojim nadređenima, ali ćete im ipak suptilno staviti do znanja da vaš trud i zalaganje treba više da cene.

ZDRAVLJE
Neće vam prijati nikakvo fizičko naprezanje.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Bićete vrlo vešti u komunikaciji. Ukoliko se budete upuštali u diskusije, lako ćete ubediti drugu stranu u ispravnost svojih stavova.

LJUBAV
Nećete biti naročito romantičnog raspoloženja, ali ćete se zato sa partnerom odlično slagati na mentalnom nivou. Slobodni će flertovati, ali samo iz dosade.

POSAO
Na radnom mestu ćete pokazati takmičarski duh, inovativnost i veštinu u pregovorima. Bićete svesni svojih aduta i znaćete kako da ih iskoristite.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.

Horoskop tvrdi da hrabrost nije njihova jača strana!


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas nećete biti naročito energični, ali ćete se angažovati taman koliko je potrebno da biste izvršile sve obaveze. U večernjim satima ćete se opuštati u kućnoj varijanti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete u romantičnom raspoloženju, pa vas očekuje harmonija i sklad u emotivnom odnosu. Slobodni se mogu zaljubiti u nekog s kim se zasad samo druže.

POSAO
Vaši saradnici će biti voljni da vam pomognu oko nekih tehničkih pitanja koja su u vezi sa velikim projektom na kojem trenutno radite.

ZDRAVLJE
Naspavajte se.


Jarac 22.12.- 19.1.

Iako ćete biti sposobni da samostalno izađete na kraj sa današnjim izazovima, značiće vam pomoć koju ćete dobiti od nekog sa strane.

LJUBAV
Slobodni će jako želeti da promene ljubavni status, ali neće sniziti svoje visoke kriterijume zbog toga. Zauzeti će se dobro slagati sa voljenom osobom.

POSAO
Vaši saradnici biće voljni da preuzmu deo vašeg posla, pa tako, ukoliko vam se učini da ne možete da ispoštujete zadate rokove, imaćete na koga da se oslonite.

ZDRAVLJE
Više se odmarajte.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Veći deo dana bićete promenljivog raspoloženja, zbunjeni i skloni izvođenju pogrešnih zaključaka. Ako je moguće, danas izbegnite donošenje važnih odluka.

LJUBAV
Ako ste u vezi, moguće je da ćete u ovom trenutku od voljene osobe zahtevati više nego što je ona sada sposobna da vam pruži. Slobodnima će prijati samoća.

POSAO
Na finansijskom planu nećete imati nikakvih problema, ali je moguće da bez ikakvog osnovanog razloga posumnjate u stabilnost svoje pozicije na radnom mestu.

ZDRAVLJE
Prijaće vam mirovanje.


Ribe 20.2.- 20.3.

Danas ćete biti pričljivi, lepo raspoloženi i imaćete sjajan smisao za humor. Na okolinu ćete ostaviti jako dobar utisak.

LJUBAV
Slobodni će biti u iskušenju da se upuste u uzbudljivu, ali kratkotrajnu romansu. Ako ste u vezi, odlično ćete se slagati sa partnerom.

POSAO
Pronalazićete zajednički jezik i sa najzahtevnijim klijentima. Kolege će pohvaliti vašu prilagodljivost i kooperativnost.

ZDRAVLJE
Dobro ćete se osećati.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>