Region

Svet

Ana i Rasta zvanično razvedeni! U papučama došla i izgrebala mu auto!

Ana Nikolić i Stefan Đurič Rasta zvanično su razvedeni! U papučama došla i izgrebala mu auto! Šteta je bila 5.000 evra jer se potpisala po svim vratima i ispod auta. Uništila mu je ceo auto!

Ana i Rasta zvanično razvedeni! U papučama došla i izgrebala mu auto! Screenshoot/Instagram



Rasta je poludeo kad je nedavno dobio snimak u kome pevačica priznaje prijateljici da je u naletu ljubomore ključevima izgrebala njegova kola. Kako saznajemo, upravo taj audio-zapis je Rasta iskoristio za brakorazvodnu parnicu, koja je završena tek prošlog petka! Na audio snimku mođe se čuti telefonski razgovor u kojem Ana prijateljici opisuje kako je Rasti uništila automobil u pijanom stanju.

"Bila sam "u flaši" ozbiljno. U papučama sam došla ispred zgrade, taksi me je čekao. Uzela sam ključeve i po onom novom "mercedesu" od 100.000 evra potpisala sam se: "Ja sam, Ana!" Znači, šteta je bila 5.000 evra jer sam se potpisala po svim vratima. I po prednjim i po zadnjim vratima, i ispod auta sam se potpisala. Uništila sam mu ceo auto!"

Ana Nikolić ne odustaje od braka, ali ima jednu poruku koja se sigurno neće dopasti njenom novom dečku:

"Ja sam pakao! Za koga se udati, kome život sad upropastiti?!" - rekla je Ana dok se grohotom smejala.

Ana i Rasta skoro godinu dana ne žive zajedno, ali su se zvanično razveli tek prošle nedelje. Da su se napokon dogovorili oko alimentacije, potvrdio je njihov zajednički advokat Borivoje Borović.

"Pregovarali su sve ovo vreme, ali sada su se usaglasili i, eto, sporazumno su se razveli. Tek sada je formalno sve završeno." - kaže Borović.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Espreso

Povezane vesti:


>