Region

Svet

Aleksandra Prijović: Karleušu poštujem jer može da mi bude majka!

Jedina koleginica sa estrade sa kojom je Aleksandra Prijović svojevremeno imala konflikt bila je Jelena Karleuša. Pisalo se da su se izmirile tokom zajedničkog leta avionom. Karleušu poštujem jer može da mi bude majka, želim joj sve najbolje, kaže pevačica.

Aleksandra Prijović: Karleušu poštujem jer može da mi bude majka! Screenshoot/InstagramAleksandra Prijović uspela je da se vrati na muzičku scenu posle porodiljske pauze sa dva nova hita, liniju je dovela do savršenstva i priznaje da nikada nije bila srećnija u životu. Ona važi za jednu od najtraženijih domaćih pevačica i za kratko vreme uspela je da učvrsti poziciju na sceni. Za nju kažu da je odmerena i ne priča previše, a ovaj razgovor započeli smo aktuelnim temama.

Gledaš li rijaliti-programe?

- Rijaliti-programe ne pratim iz razloga što takvi programi kod mene stvaraju negativnu energiju. Tamo je dosta svađe, nasilja, negativnosti, a to kod mene budi nemire.

Šta kažeš na to što sve više tih rijaliti-likova postaju tvoje kolege?

- Nema ništa protiv njih. Mislim da svako treba da radi ono što voli. Nisam za to da se priča loše protiv tih ljudi.

Ti si možda i jedini primer pored Emine Jahović, kojoj je svaka operacija lepo legla. Da li si svesna toga?

- Ja sam se samo malo estetski doradila gde sam htela (smeh). Svako treba da menja ono čime nije zadovoljan. Meni žene pišu na Instagramu da izgledam sjajno i da ne mogu da veruju da sam uspela da uradim sve to da izgleda tako prirodno.

Uspela si da se vratiš na muzičku scenu sa dva velika hita, uspela si da vratiš liniju. Šta je bilo najteže?

- Najteže mi je bilo što nisam mogla da jedem ono što sam želela, iskreno. Sedam meseci sam bila na ishrani i trudila sam se da dovedem liniju do savršenstva. Uspela sam u tome.

Od Filipa si imala najveću podršku.

- Mi smo uvek tu jedno za drugo. Četiri godine smo zajedno. Nikada do sada nismo imali nijednu ozbiljnu svađu. To pokazuje kakav odnos imamo.

Znači, vi demantujete sve one natpise da vam je veza puna turbulencija?

- Filip je potpuno drugačiji od mene. Ja sam eksplozivna i možda i, kada bih se nekada i posvađala, to nije moguće jer se on ne svađa, on ćuti i hoće sve na lep i miran način da reši. On je taj koji smiruje situaciju, a ja sam ta koja viče. Da smo isti, ko zna šta bi bilo, ovako, on je tu da smiri situaciju.

Da li te poremete priče da te Filip vara i da vam škripi u braku?

- Ma ne pogode me nikada. Mi verujemo jedno drugom! Imali smo poverenje u vezi, a sada i u braku. Nikada me nijedna priča nije pogodila jer smo oboje znali koliko se volimo i da to ne može da nas poremeti.

Da li je teško održavati bračnu zajednicu tako čvrsto kako je vi održavate?

- Mislim da se sve rešava razgovorom i onda nema problema. Sin nas je još više učvrstio.

Šta je to što više ne možete da radite zbog deteta?

- Pa sada više nema ono, ajmo u ponedeljak da otputujemo negde. Ne može. Ali putovali smo dosta. Ja godinama radim, pa sam mnogo putovala, a i Filip je obišao ceo svet. Najsrećnija sam kada sam sa bebom kod kuće.Ceo život si radila, da li postoje stvari koje si propustila i koje ti nedostaju?

- Nisam imala put svojih vršnjakinja jer sam počela rano da se bavim pevanjem, pa nisam bila željna ni izlazaka ni alkohola, pijanki. Nisam taj tip. Kada nisam radila, bila sam sa mamom, tatom i bakom. Zato i sada držim porodicu na okupu.

Prija častila medije u svom restoranu!

Aleksandra i Filip Živojinović preksinoć su ponovo otvorili svoj restoran "Tri tačke" nakon letnjeg renoviranja. Tom prilikom organizovali su večeru i druženje sa sedmom silom.

- Ja sam rešila da pozovem novinare, a Filip je pozvao naše prijatelje. Ovo je otvaranje posle renoviranja. Pozvala sam medije da se družimo jer do sada nije bilo lepe i prave prilike za to - bila je iskrena Aleksandra.

Lepa Brena i Boba Živojinović su podržali ovo otvaranje, a došao je njihov Stefan, kao i Ilda Šaulić sa suprugom Bojanom Vučkovićem.

 

Aleksandra: Karleušu poštujem jer može da mi bude majka!

Jedina koleginica sa estrade sa kojom je Aleksandra svojevremeno imala konflikt bila je Jelena Karleuša. Pisalo se da su se izmirile tokom zajedničkog leta avionom.

- Nas dve se nikada nismo ni posvađale. Veoma poštujem starije kolege, Jelena meni može da bude i majka. Ja sam o sebi pročitala neke stvari, možda je u tom momentu nešto nju povredilo, to je njena stvar. Ja toj ženi želim sve najlepše i pozdravim je kad se vidimo. Sve ružno neka ostane iza nas.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Republika.rs


>