Zadruga

Parovi

Miljana ne koristi prezervativ jer nije ku*va! Marija nikad brutalnija! (VIDEO)

Tokom večeri Marija Kulić odlučila je da se obračuna sa Mirkom Gavrićem, budući da joj je Miljana Kulić prenela informaciju da su zadrugari videli retrospektivu njenog emotivnog susreta sa Lazarom Čolićem Zolom. Urnebesno! Miljana ne koristi prezervativ jer nije ku*va! Marija nikad brutalnija! 

Miljana ne koristi prezervativ jer nije ku*va! Marija nikad brutalnija! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeMajka i ćerka su imale nikad urnebesniju svađu, tokom koje je Miljana kroz njen dobro poznati osmeh peckala majku. Međutim, u jednom trenutku Mirko je imao ozbiljno pitanje za zadrugarku. 

"Šta će biti ako dobiješ spontani, on te voza ovde, šta će onda biti? Slušaj me lutko, ako nisi sigurna sa muškarcem sa kojim si, ne ležeš sa njim bez prezervativa." - pričao je Mirko.

"Ja nisam k*rva, ja to ne radim." - odgovorila je Miljana, na šta je Marija Kulić burno odreagovala.

"Kakva k*rva? Ti tim sprečavaš infekciju tvog polnog organa. Ko zna gde je on bio, sa kim je spavao. To je Miljana, ona će biti nezrela ceo svoj život, ali teško onom ko živi sa njom. Mirko, nju niko ozbiljno ne shvata. Najgore je što ne ispašta ona, već svi mi pored nje." - ubacila se Marija."Baba da je živa ona bi bila na Zolinoj strani, svašta bi ti rekla." - odbrusila je Miljana.

"Molim?! Ja najbolje znam moju majku." - uzvratila je Miljani majka.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>