Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 4. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 4. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 4. oktobar 2019. godine! Svet Plus





Ovan 21.3.- 20.4.

Sve do večernjih sati bićete lepo raspoloženi, nasmejani i opušteni, a zatim će vaš entuzijazam opasti. Prijaće vam mir i samoća.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će tokom današnjeg dana biti malo dominantniji od vas. Slobodni će povesti interesantan razgovor sa jednom neobično lepom osobom.

POSAO
Na radnom mestu lako ćete izlaziti na kraj sa svim izazovima. Bićete vrlo odgovorni i usredsređeni. Ništa vam neće promaći.

ZDRAVLJE
Odmarajte se više.


Bik 21.4.-21.5.

Danas ćete osetiti blaži pad energije. Možda nije naodmet da makar deo svojih obaveza odložite za sledeći put. Udovoljavajte sebi.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, iskoristite ovaj dan za opuštanje u partnerovom društvu. Slobodni će moći da zavedu koga žele, ali kao da neće biti svesni svoje magnetičnosti.

POSAO
Slede vam novčani dobici i, uopšte, povoljan razvoj događaja na finansijskom planu. U radu ćete biti malko dekoncentrisani i ne baš produktivni.

ZDRAVLJE
Bešika vam je osetljiva.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete imati sluha za tuđe potrebe više nego za sopstvene. U večernjim satima možete osetiti prolazno nezadovoljstvo iz nepoznatog razloga.

LJUBAV
Slobodnima će nedostajati dinamike i uzbuđenja na emotivnom planu. Zauzeti će voljenoj osobi posvetiti puno vremena, ljubavi i pažnje.

POSAO
Završićete jedan obiman posao koji vam je već oduzeo mnogo energije. Osetićete rasterećenje. Sa entuzijazmom ćete prihvatiti nove obaveze.

ZDRAVLJE
Izbegavajte obilne obroke u popodnevnim časovima.


Rak 22.6. - 22.7.

Malo ćete usporiti tempo. Imaćete utisak da ste prevideli neke stvari i da je potrebno da zastanete i osvrnete se na period koji je iza vas.

LJUBAV
Zauzeti će biti usmereni na ona pitanja koja se tiču opšte stabilnosti njihove aktuelne veze. Slobodnima će nedostajati neko iz prošlosti.

POSAO
Iako ćete pomalo sumnjati u sebe, na vreme ćete stići da prebrinete najveći deo posla. Za ispunjavanje narednih obaveza moći ćete u velikoj meri da se oslonite na svoje kolege.

ZDRAVLJE
Ne preskačite obroke.


Lav 23.7.- 22.8.

Realne okolnosti neće biti loše, ali hoće vas podsećati na neke odgovornosti od kojih biste da pobegnete. Okretaćete se mašti i sanjarenju.

LJUBAV
Slobodni će biti željni uzbuđenja na ljubavnom planu i svojom razdraganom energijom privlačiće radosne događaje. Zauzeti će se sjajno osećati u partnerovom društvu.

POSAO
Nećete odustajati od nekih pomalo idealističnih zamisli na poslovnom planu, a imaćete i na koga da se oslonite u sprovođenju istih.

ZDRAVLJE
U večernjim satima se primirite.


Devica 23.8. - 22.9.

Možete biti preterano samokritični. Treba da se opustite i ne razmišljate o minulim dešavanjima jer ćete sebi samo nalaziti propuste i mane.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni bavićete se pitanjima jedne prošle, verovatno davno završene emotivne veze. Zauzeti će se u ljubavi postavljati zrelo i odgovorno.

POSAO
Na poslu se nećete susresti ni sa kakvim konkretnim problemima, međutim, malo ćete se unervoziti i jedva ćete čekati da vam se završi radno vreme.

ZDRAVLJE
Napeti ste.

NEDELJNI HOROSKOP 

MESEČNI HOROSKOP





Vaga 23.9. - 22.10.

Tokom današnjeg dana nećete želeti ništa da propustite. Pratiće vas i velika upornost čemu god da se posvetite. Ipak, ne trošite svoju energiju uludo.

LJUBAV
Slobodni među vama ponašaće se kao da ne primećuju poglede uprte u njih. Zauzeti će biti mnogo aktivniji i preduzimljiviji od svog partnera.

POSAO
Danas ćete ubirati plodove svojih minulih zalaganja. Očekuje vas poboljšanje na materijalnom planu. Na poslu ćete biti veoma vredni.

ZDRAVLJE
Utopljavajte se.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete biti skloni čestim promenama raspoloženja, naročito u večernjim satima. Takođe, možete biti povodljivi i nesigurni.

LJUBAV
Od partnera ćete zahtevati nemoguće. Ipak, on će nastojati da vam po svim pitanjima izađe u susret. Slobodni neće ni sami znati šta im je potrebno na emotivnom planu.

POSAO
Na poslu nećete pružiti svoj maksimum. Nedostajaće vam koncentracija, kao i motivacija. Želećete da vam se ovaj radni dan što pre završi.

ZDRAVLJE
Imajte meru u jelu i piću.


Strelac 21.11.- 21.12.

Ništa neće moći da vam pokvari dobro raspoloženje. I u pretežno negativnim stvarima vi ćete videti samo lepo i pozitivno.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, u kontaktu sa partnerom bićete nežni i romantično nastrojeni. Slobodni će biti komunikativni, druželjubivi i šarmantni.

POSAO
Danas ćete se odlično slagati sa svima u kolektivu. Bićete i vrlo inovativni. Imaćete brojne ideje kako da postojeće izazove na poslu lako prebrodite.

ZDRAVLJE
Imaćete slabiju cirkulaciju.


Jarac 22.12.- 19.1.

Osetićete porast u nivou energije. Bićete i dobro raspoloženi tokom većeg dela dana. Ukoliko odlučite da se malo aktivirate, bićete višestruko uspešni.

LJUBAV
Slobodni će razmišljati o jednoj osobi koja im uzvraća simpatije, ali koja deluje nepouzdano i neiskreno. Zauzetima predstoji miran i idiličan dan na ljubavnom planu.

POSAO
Ono što već neko vreme planirate da uradite sada ćete najzad početi da sprovodite u delo. Odlično ćete se sporazumevati sa svojim saradnicima.

ZDRAVLJE
Potreban vam je duži san.


Vodolija 20.1.- 19.2.

U prvom delu dana osećaćete se dosta dobro, međutim, u večernjim satima obuzeće vas nespokojstvo. Povuće ćete se u sebe.

LJUBAV
Slobodni će biti privučeni osobom koja im u ljubavi može biti samo izvor razočarenja. Zauzeti će uživati u momentima intime.

POSAO
U vašim poslovnim odnosima zavladaće nepoverenje. Imaćete utisak da vam pojedini saradnici nisu lojalni. Ipak, ne donosite prevremene zaključke.

ZDRAVLJE
Povedite više računa o svom zdravlju.


Ribe 20.2.- 20.3.

Kako sati budu odmicali vi ćete se osećati sve opuštenije i indiferentnije ćete se odnositi prema nekim problemima za koje ste ustanovili da trenutno nisu rešivi.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nije isključeno da jedan vaš prijateljski odnos poprimi romantične obrise. Zauzeti će partneru predložiti zajednički izlazak u “centar zbivanja”.

POSAO
Danas ćete se mnogo više interesovati za stanje svojih finansija, nego za dešavanja na poslovnoj sceni. Nećete biti naročito vredni i radni.

ZDRAVLJE
Nećete imati zdravstvenih problema.
 

Horoskop otkriva koja tri znaka moraju da budu oprezni dok vlada Vaga!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>