Region

Svet

Pevačica Elma ostala je bez svog supruga! Magi Sinanović je preminuo!

Pevačica Elma ostala je bez svog supruga! Smail Magi Sinanović je preminuo! Pevačicina naslednica Hulija oglasila se ovim tužnim povodom na društvenoj mreži Instagram.

Pevačica Elma ostala je bez svog supruga! Magi Sinanović je preminuo! Screenshoot/Instagram



Kako saznajemo, suprug poznate folk pevačice Elme Sinanović, Smail Sinanović Magi preminuo je posle duge i teške bolesti.

Pevačica je skrhana bolom zbog gubitka, a njihova ćerka Hulija ovu tužnu vest potvrdila je na društvenoj mreži Instagram. 

"Alah dženet da ti da, babo moj. Voli te tvoje dete najviše, ne znam kako ću bez tebe." - napisala je Hulija na svom profilu na Instagramu uz fotografiju na kojoj se vidi kako drži ruku svog oca.

 Elmin suprug Smail Sinanović Magi bio je uspešan novopazarski biznismen. On i Elma bili su vlasnici restorana ali i vise različitih trgovinskih lokala u Novom Pazaru. On je jedan od najzaslužnijih za njenu uspešnu karijeru, bio joj je i menadžer. Voleo je i da zapeva, a poznata je njegova pesma sa Elmom ''Ništa mi ne treba''. Poslednjih godina povukao se iz javnosti i vodio miran život. Borio se sa teškom bolešću.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Pink.rs

Povezane vesti:


>