Region

Svet

Region

Hit serija - Preživeti Beograd! (VIDEO)

Kako to izgleda kada studentkinje iz manjeg mesta dođu veliki grad, sa kojim se izazovima susreću i šta im zadaje najveće probleme, otkriće nam junaci hit serije "Preživeti Beograd". Uživaćete i smejati se tokom jeseni!

Hit serija - Preživeti Beograd! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Kako to izgleda kada studentkinje iz manjeg mesta dođu veliki grad, sa kojim se izazovima susreću i šta im zadaje najveće probleme, otkriće nam junaci serije "Preživeti Beograd", novog, zajedničkog projekta TV Pink i produkcijske kuće "Kontras studio".

"Atmosfera je odlična, malo snimamo, malo se zezamo, malo pevamo, malo igramo, završavamo još malo snimanje i sve će to na kraju da bude super." - rekao je glumac Nemanja Rafailović.

"Atmosfera je očekivano dobra, s obzirom na to da smo mladi i puni energije, srećni i ovo nam je peta noć da snimamo, radujemo se." - rekla je glumica Nina Nešković.

"Smejanje, zabava, šala, meni je zaista bilo jedno divno iskustvo, ja sada završavam ulogu za ovaj deo i mislim da će se sve ovo videti u samoj seriji."- rekao je glumac Slaviša Čurović.



"Da ne glumim, ja bih gledala ovu seriju, zato što se bavi nekom temom koja je svim mladim ljudima bliska, a tema ove serije je malo drugačija." - rekla je glumica Lenka Petrović.
 
"Ja sam video već neki materijal koji je snimljen, ali generalno da ne igram su seriji, naravno da biih gledao kao gledalac." - priznao je glumac Dejan Maksimović.



Ceo prilog iz emisije ''Premijera'' pogledajte u nastavku: 


Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Premijera

Povezane vesti:


>