Region

Svet

Region

Serija Švindleri: Nagrada od milion dinara! Ko je srećni dobitnik?! (VIDEO)

U koprodukciji Radio-televizije Srbije i kompanije „Telekom Srbija“ i izvršnoj produkciji „Atosa“ u toku je snimanje serije „Švindleri“, prema scenariju Đorđa Milosavljevića i u režiji Nemanje Ćeranića. Uskoro serija "Švindleri". Nagrada od milion dinara! Ko je srećni dobitnik?!

Serija Švindleri: Nagrada od milion dinara! Ko je srećni dobitnik?! (VIDEO) Screenshoot/Video



Zaplet priče, smeštene u tridesete godine dvadesetog veka, počinje objavom Državne klasne lutrije Kraljevine Jugoslavije, da je izvučena srećka sa glavnom novčanom nagradom Turističke lutrije, i to u iznosu od neverovatnih milion dinara, koji odlaze srećnom dobitniku u Palanci, gradiću u unutrašnjosti Srbije.

Prestolonaslednik Petar, kao pokrovitelj „Jadranske straže“ koja je i pokrenula Turističku lutruju, lično je čestitao nepoznatom dobitniku i pozvao ga da podigne svoju nagradu u beogradskoj centrali Državne klasne lutrije.

Pitanje je samo ko je taj dobitnik?

To pitanje iznenada će okrenuti naglavačke miran i spokojan život u Palanci. Doskora su njeni građani razmišljali samo o predstojećim izborima za gradonačelnika, na kojima će birati između dvojice kandidata koji su jednu privatnu svađu pretvorili u političko nadmetanje, ali je sve to, iznenadna pojava lutrije, bacila u drugi plan.



U seriji glume značajna imena našeg glumišta, između ostalih i Pavle Mensur, Filip Hajduković, Dragan Gagi Jovanović, Branka Pujić, Anđela Jovanović, Strahinja Blažić, Vojin Ćetković, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Đurica, Marko Baćović, Dejan Lutkić, Brankica Sebastijanivić, Dubravko Jovanović, Srđan Miletić, Marko Gvero, Jovo Maksić, Vlasta Velisavljević, Gorica Popović, Alisa Radaković, Bora Nenić, Nevena Ristić Vukes...

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/RTS

Povezane vesti:


>