Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 1. oktobar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 1. oktobar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Biće onih koji će pokušati da vam pokvare sliku o ovom danu, ali srećom, to će im teško poći za rukom. Nadmudrićete svoje protivnike.

LJUBAV
Osetićete porast seksualne energije, što će vaš odnos sa partnerom učiniti strastvenim i uzbudljivim. Slobodni će znati kako da privuku pažnju osobe koja im se dopada.

POSAO
Imaćete odličan predosećaj šta treba da uradite kako biste poboljšali svoju finansijsku situaciju, ali i imali bolji rejting na radnom mestu.

ZDRAVLJE
Klonite se uživanja u porocima.


Bik 21.4.-21.5.

Pratiće vas nesigurnost i neodlučnost, zbog čega ćete pri donošenju važnih odluka morati da se za pomoć obratite osobama od poverenja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, pripremite se za ne tako prijatan razvoj događaja na ljubavnom planu. Slobodni će odjednom jako poželeti da se njihov ljubavni status promeni, međutim, za to će morati da se strpe.

POSAO
Bićete skloni nervozi, pa ćete teško obavljati i one radne dužnosti koje vam do juče nisu predstavljale problem. Bolje raspoređujte svoj novac.

ZDRAVLJE
Imaćete pojačan apetit.
 

Mesečni horoskop za oktobar 2019. godine!Blizanci 22.5.- 21.6.

Kako dan bude odmicao, ljudima u vašem okruženju biće sve teže da nađu zajednički jezik sa vama, a mnogi će od toga i potpuno odustati.

LJUBAV
Cenićete samo one emotivne odnose koji su stabilni, ozbiljni i trajni. Oni koji su u vezi, radiće na njenom učvršćivanju, dok će slobodni zasad želeti da to i ostanu.

POSAO
Možete se nadati uspešnom radnom danu. Bićete uporni i sistematični i tačno ćete znati koje korake treba da preduzmete kako biste postigli željeni cilj.

ZDRAVLJE
Poradite na kondiciji.


Rak 22.6. - 22.7.

Biće bolje da dozvolite svojim osećanjima da vas izvedu na pravi put, koliko god vam se to možda činilo neozbiljnim, jer logika vam danas neće biti jača strana.

LJUBAV
Uspećete da se usaglasite sa partnerom oko nekih važnih pitanja koja se tiču vašeg odnosa. Slobodni će se na sve načine truditi da svoj ljubavni život učine zanimljivijim.

POSAO
Na radnom mestu ćete imati priliku da ispoljite sav svoj intelektualni potencijal, kao i kreativne sposobnosti. Bićete vrlo zadovoljni svojim učinkom.

ZDRAVLJE
Pazite se prehlade.


Lav 23.7.- 22.8.

U prvom delu dana bićete zaokupljeni poslom, dok ćete popodnevne sate posvetiti članovima porodice, a sve u pokušaju da se malo opustite.

LJUBAV
Slobodni neće pokazati interesovanje da se puno angažuju na ljubavnom planu. Oni koji su vezi, provešće mirno veče u društvu partnera.

POSAO
Nemojte se previše oslanjati na polovične informacije koje budete dobijali od saradnika, već se vodite svojim radnim iskustvom i trudite se da ispunite sve ono što je do vas.

ZDRAVLJE
Dobro se osećate


Devica 23.8. - 22.9.

Danas ćete po raznim pitanjima biti radoznali, međutim, mnogo toga vam može ostati nejasno. Bićete promenljivog i, povremeno, razdražljivog raspoloženja.

LJUBAV
Ako ste u vezi, osećaćete veću potrebu za bliskošću. Slobodni bi mogli da se zainteresuju za osobu koju znaju iz poslovnih krugova, ili preko rođaka.

POSAO
Na poslu ćete biti jako vredni. Trudićete se da izvršite sve svoje radne zadatke, međutim, problem vam može predstavljati komunikacija sa pojedinim kolegama.

ZDRAVLJE
Mogući su bolovi u grlu.
 

Nedeljni horoskop: Ovna i Bika ljubomora vreba, a Blizanac i Rak imaju šanse da zabrljaju...
Vaga 23.9. - 22.10.

Nastojaćete da uspostavite unutrašnji balans, pa ćete se, u skladu sa tim, truditi da izbegavate stresne situacije. Ipak, neke od njih mogu vas neprijatno iznenaditi.

LJUBAV
Osoba visokog ugleda, ili neko ko je profesionalno ostvaren, može da se zainteresuje za vas. Zauzeti će tražiti više sigurnosti u ljubavnom odnosu.

POSAO
Danas možete biti veoma zadovoljni razvojem događaja na radnom mestu, ali pod uslovom da se ne nadate momentalnoj nagradi za uloženi trud.

ZDRAVLJE
Čuvajte se prehlade.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Možete iznenada osetiti potrebu da kod sebe nešto promenite u želji da se više istaknete. Biće vam jako važno da vas vaša okolina primeti.

LJUBAV
Slobodnima će faliti da kraj sebe imaju nekog ko bi ih motivisao i pružio im emotivnu podršku. Zauzete očekuju razmirice u kontaktu sa voljenom osobom.

POSAO
Pronalazićete originalne načine na koje biste mogli da ispunite svoje poslovne zadatke. Ipak, ne računajte da će nadređeni obavezno podržati vaše netipične metode rada.

ZDRAVLJE
Slobodno vreme iskoristite za odmor.


Strelac 21.11.- 21.12.

Vaša okolina neće uspeti da dopre do vas. Iako će delovati kao da ste pomalo neprijateljski nastrojeni, u stvari ćete biti samo duboko zamišljeni.

LJUBAV
Ako odlučite da veče provedete družeći se, imaćete prijatan susret sa nekim ko je veoma popularan i pun interesovanja. Zauzeti neće puno pričati, ali će zato biti strastveni.

POSAO
Svoje poslovne planove verovatno ćete držati u tajnosti. Nećete imati poverenja ni u koga, pa verovatno ni u dugogodišnje kolege.

ZDRAVLJE
Skloni ste teškim mislima.


Jarac 22.12.- 19.1.

Imaćete više vere u sebe i svoje sposobnosti. Bićete miroljubivi i puni razumevanja prema svima, što će vas činiti prilično popularnim u društvu.

LJUBAV
Ako ste u vezi, trudićete se da se podjednako posvetite i partneru i prijateljima. Slobodni će sa nekim ući u flert preko društvenih mreža.

POSAO
Nešto na čemu ste vredno radili može dati nešto lošiji rezultat od onog koji ste očekivali. Uvidećete da morate da promenite taktiku.

ZDRAVLJE
Možete imati bolove u nogama.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Danas ćete se posvetiti onom manje zanimljivom, praktičnom stranom života. Nastojaćete da obavite sve što ste prethodno isplanirali za ovaj dan.

LJUBAV
Ako ste slobodni, bićete stidljivi i povučeni, pa vas shodno tome ne očekuju noviteti na emotivnom planu. Zauzeti će imati ne tako sjajan odnos sa partnerom.

POSAO
Ne treba nimalo da sumnjate u ispravnost svog načina rada. Pored toga, ne dozvolite da vas obeshrabri moguće kašnjenje vaše isplate.

ZDRAVLJE
Izbegavajte preterano fizičko naprezanje.


Ribe 20.2.- 20.3.

Ako ste u mogućnosti, posvetite se čitanju i kontemplaciji, makar u prvom delu dana. U večernjim satima izbegavajte boravak u nepoznatom društvu.

LJUBAV
Zauzeti danas kao da neće imati mnogo vremena za voljenu osobu. Slobodni će biti zainteresovani za ljubav i romantiku, ali im ne predstoji uspeh na tom planu.

POSAO
Ovaj poslovni dan biće uspešniji onima koji su na rukovodećem položaju. Drugi, iako će se truditi, neće uspevati da nađu zajednički jezik sa svojim saradnicima.

ZDRAVLJE
Prijaće vam mirovanje.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>