Region

Svet

Region

Ubice mog oca 4: Spremniji nego ikada da rasvetli ubistvo oca! (VIDEO)

Završeno je snimanje serije "Ubice mog oca" 4, koja će se emitovati na kanalu Nova S. Četvrta sezona donosi odgovore na stara, ali postavlja i neka nova pitanja. Gledaoci će moći da prate ratove starih kriminalnih klanova, koje inspektori Aleksandar Jakovljević (Vuk Kostić) i Mirko Pavlović (Marko Janketić) pokušavaju da odgonetnu. Spremniji nego ikada da rasvetli ubistvo oca!

Ubice mog oca 4: Spremniji nego ikada da rasvetli ubistvo oca! (VIDEO) Foto: Facebook/UMO4Ekipa serije najavila je najbolju sezonu do sada, sa novim likovima i zapletima. Nakon ove sezone planirano je snimanje još dve.

"Biće fenomenalnih preokreta, sve je drugačije nego što izgleda. Nekako prirodno a opet je iznenađenje da se stvari okrenu tako naopačke. Moram da častim, postao sam načelnik narkotika", kaže glumac Vuk Kostić.

"Ovo je najbolja sezona do sada, potpuno je ženska, imamo goruću temu - silovanje, koju je teško rešiti i ovako. S druge strane imamo toliko novih lepih glumaca, recimo ja sam najviše impresionirana saradnjom s Borisom Komennićem kog sam oduvek htela, Voja Brajović, divna sezona. Ja vam kažem, saznaćemo sve, rešićemo sve tajne iz prošlosti"- rekla je scenaristkinja Nataša Drakulić.

Fantastična Mirjana Karanović i ove sezone u ulozi ministarke Zagorke Obradović. Neumoljiva, inteligentna, snalažljiva i pre svega...opasan igrač! Kakvi mrežu spletki sada plete? 

Šta to brine Jelenu, neki slučaj ili možda...neki opasan momak? Nina Janković i ove sezone kao zanosna forenzičarka Jelena.

On je svuda, a nije nigde...i u ovoj sezoni Predrag Bjelac u ulozi bivšeg ministra Nikole Kovačevića! Čovek sa dva lica...fantastičan Tihomir Stanić i u novoj četvrtoj sezoni tumači lik Marjanovića!

Ovo će biti najbolja sezona do sada! Naslutite šta vas čeka iz prvog trejlera:

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/N1

Povezane vesti:


>