Zadruga

Parovi

Zadruga 3: Iva Grgurić dobila brutalan odgovor od Šarića i Sukija! (VIDEO)

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Iva Grgurić jednog čoveka optužila da je zlostavljač, drugog da je silovatelj! Marijan Šarić je za portal Pink.rs otvorio dušu i ispričao šta se zapravo desilo sa Ivom na čijem udaru se našao! Iva se tu nije zaustavila, već je oplela i po Suadu Keseroviću Sukiju, za kojeg tvrdi da ga je samo jednom videla - optužila ga je za pretnje smrću, iznudu novca zbog koje bi navodno završio u zatvoru, kada bi progovorila i rekla sve što zna, a takođe etiketirala ga je i kao silovatelja i nasilnika. Iva Grgurić dobila brutalan odgovor od Šarića i Sukija!

Zadruga 3: Iva Grgurić dobila brutalan odgovor od Šarića i Sukija! (VIDEO) Screenshoot/YoutubeKako gospodin Marijan Šarić kaže, on sa Ivom nikad ništa nije imao, te da joj je samo pomogao jer mu je bilo nje žao:

"Ja sam napravio dosta stanova u Zagrebu i njih izdajem. Jedan gospodin koji radi za mene se bavio tim iznajmljivanjem stanova, ja nisam znao ko je Iva, ko je u stanu, koga je doveo, nisam imao pojma. Nju je navodno doveo neki Mateo, ja nisam znao ko je čovek, on je platio za dve godine unapred osam hiljada evra. Ispod tog stana postoji kafić koji drži moj sin, ja sam bio u kafiću, tu su sedele tri cure, "Dobar dan, dobar dan, kako ste" ja nisam imao pojma niti se bavim time, ceo svet sam obišao, mogao sam da imam cure kakve sam hteo. To je bilo pre tri godine, oni govore da ja imam 70 godina, ja imam 64. Ona je pitala "Sused, je l' možemo popiti kafu", popili smo kafu i to je to. Ja sam tu dolazio svaki dan u kafić, svaki put se lepo javim "Dobar dan, dobar dan" i ništa više. I zove ona jednog dana mene, panično, kaže kako je Mateo maltretira i da hoće da je izbaci iz stana. I ja kažem tom čoveku koji radi za mene da mi je žao, da pomogne curi, ispričala je da iz neke sirotinje, a ja sam takav da volim da pomognem. I rekao sam da je odvede u stan u Mlinovima, neki ljudi koji su tu bili su izašli iz njega, bio je slobodan, i ja sam rekao da je odvede u taj stan. I ona je bila u tom stanu u Mlinovima i jednog dana mi se požalila da ima nekih zdravstvenih problema. Ja sam pozvao jednog doktora da ode kod njega na pregled, ona je otišla i to je bio užas, katastrofa, da vam ne pričam, zadnji stadijum HPV virusa, hitna operacija, da ne ulazim sad u to, to su njene zdravstvene stvari, ja sa njom ništa nisam imao baš zbog toga, ona je pričala da sam joj ja pretio, a ja miša ne bih zgazio." - ističe Marijan. 

On je dodao da mu uopšte nije bilo svejedno kada je slušao laži koje je izgovorila o njemu, te da mu nije jasno zašto je Iva to uradila.

- Danas dok sam slušao njene reči, te laži, to mi je bilo užasno, ne mogu sebi doći. Ja sam samo dobre duše hteo pomoći, a ona mi ovako vraća. Ja nikakve veze nisam imao, samo sam je upozorio da ne dovodi gore, to su mi susedi rekli, da ne dovodi gore 20, 30 momaka koje je dovodila, to je njen problem, ali ja sam joj rekao "Iva, ne možeš da ih dovodiš tu, to je moj stan, izvoli napusti stan, doviđenja". Priča da je moja žena tukla, da je moja ćerka tukla, to su notorne laži. Ona mi se trebala zahvaliti kao Bogu što sam joj pomogao i odveo je kod pravog doktora, to je bio zadnji stadijum tog virusa HPV, da je nisu operisali... Nisam ni pomislio nakon toga svega da imam seksualne odnose sa njom, a kamoli da sam imao. Ja sam njoj spasio život, to je prava istina - rekao je gospodin Šarić.

Iva je istakla da se požalila majci na sve probleme koje ima, a da joj je ona rekla da ostane sa njim jer je i njima pomagao. Marijan Šarić je i time bio šokiran.- Ja u njene porodične odnose neću ulaziti, ne znam ni šta je žena rekla, a ja čisto sumnjam da bi žena svoju ćerku na takve stvari nagovarala. Ja sam nju jednom upoznao, žena ima dvoje dece, normalna je, normalno razgovarala i što bi svoje dete nagovarala na takve stvari, glupost - rekao je gospodin Šarić.

Kako nam je istakao, on je već kontaktirao advokata i planira da tuži Ivu za laži i klevete koje je o njemu iznela na televiziji sa nacionalnom frenkvencijom.

Sa druge strane Suki nju optužuje da je na sve načine pokušavala da mu izvuče novac koji joj nije dao, zbog čega su usledile pretnje i ucene s njene strane:

"Neprijatno sam iznenađen njenim nastupom, razmišljam da je tužim jer je iznela baš ozbiljne optužbe. Devojka je beskućnica, nema gde da živi, pobegla je iz hotela u Opatiji kada je bila, jer nije imala sto evra za noćenje. Početkom leta poslala mi je zahtev za praćenje na Instatgramu i poruku kako komentarišem Lunu kao pobednicu „Zadruge“, da je ona veliki fan rijalitija i da li bih ikako mogao da je ubacim u narednu sezonu. Nekoliko nedelja smo se bezveze povremeno dopisivali, isključivo o njenoj želji da uđe u „Zadrugu“. Žalila mi se na lošu finansijsku situaciju, da nema gde da živi, da traži posao... Govorila mi je da je ostavio dečko Marinko Zovko i da mora izaći iz stana jer je on našao drugu. Pitala me je da li može doći kod mene na more, jer kao ona zna da ja imam puno apartmana i da li može da dođe sa prijateljicom kod mene. Rekao sam joj da nema problema, da može doći sa društvom, ali da ja neću biti tu jer imam nekih obaveza, ali da će je tu ugostiti. Insistirala je da dođe nekoliko dana kasnije, kada ja budem tu. Došla je, ali nije povela prijateljicu, već je došla sama što me je jako iznenadilo... Pa, ko dolazi na more sam?"

Seks kompenzacija za operaciju vilice

- Odmah sam shvatio da se radi o devojci koja je navikla seksom plaćati naklonost muškaraca. Bila je nametljiva, da mi je bilo neprijatno pred osobljem. Otišli smo te prve noći na večeru, gde su joj totalno popustile kočnice, vulgarno se ponašala i totalno uništila od alkohola, da je već nakon sat vremena počela povraćati. Smestio sam je u apartman, bila je u jako lošem stanju – histerična, pijana, ispovraćana, spominjala nekakvog invalida, čas plakala, čas se smejala... Govorila da se mora snaći za novac ili je čeka opet povratak invalidu... Bio sam šokiran. Sutradan na doručku mi je otvoreno priznala da je u jako teškoj situaciji, da se mora „srediti“ i dovesti u red. Da ima grudi, nos... Ali da joj je velika mana deformacija vilice, da operacija košta 10.000 evra i da li joj mogu za to dati novac. Bio sam šokiran. Nepunih 20 sati nakon što smo se prvi put videli traži od mene tolike pare za deformisanu vilicu! Pitala me je da li imam nekog maksiofacijalnog hirurga koji je to voljan da kompenzuje „za druženja“ - kaže Suki i dodaje da je na sve načine pokušao da je istera iz apartmana uz izgovor da je špic sezone i da je sve rezervisano."Preklinjala me je za pare i stan"

- I dalje insistirala na novcu za operaciju – stalno je ponavljala:“Pa, tebi je to sitnica, imaš toliko nekretnina, voziš Mercedes, Porše, a meni ćeš puno pomoći da se rešim tog deformiteta“ i da će se, kad to sredi, puno bolje kotirati kod muškaraca. Otišla je, a ja sam odlučio da prekinem svaki kontakt sa njom, da bi nakon dva dana došla u Opatiju, gde ja inače živim. Pitala je da li se možemo videti, našli smo se na plaži. Tamo sam je zatekao alkoholisanu. Pravila je gluposti, gosti su je gledali... Imala je termin kod jednog poznatog riječkog maksiofacijalnog hirurga sledeći dan i molila me je da joj dam bar 3.000 evra za kaparu. Tada sam shvatio da joj je to otpočetka bio cilj – samo je gledala da izvuče korist, da je ja, kao, ubacim u „Zadrugu“ i da operiše vilicu. Osećao sam se baš loše... Mislim da je nepotrebno da naglasim da je sve vreme insistirala da uđemo u vezu, da joj iznajmim stan u Zagrebu, da zna da sam zauzet, ali da joj to ne smeta. Opet smo otišli na večeru – napila se i doslovno preklinjala da joj dam 3.000 evra za kaparu, jer je sutra ujutru imala zakazani termin. Čvrsto sam odlučio da se nikad više neću naći s njom, rekao sam joj da ću sutra ujutru doći po nju da je vozim na taj termin za operaciju - ističe Suki za Pink.rs i dodaje da joj je sutradan otvoreno priznao da je prekratko zna da bi joj tek tako dao toliki novac. Odmah su usledile pretnje.

"U*raću ti se u život!"

- Kada je shvatila da joj neću dati pare, priča se promenila potpuno – počela je da mi preti, govoriti da će mi zvati devojku, da će mi se „u*rati u život“, bio sam u šoku! Ignorisao sam njene pozive, da bi me oko 14 sati i zvali iz hotela (ime poznato redakciji) da mi kažu da je gošća Iva Grgurić pobegla iz hotela ne plativši, a kad su je kontaktirali telefonom dala je moje ime i broj i rekla da ću to platiti ja. Od sramote sam skoro umro! Poslao sam odmah prijatelja da izmiri račun. Usledili su pozivi sa sakrivenih brojeva, pretnje da se novac mora dati inače će mi napraviti pakao od života i slično. Trajalo je to desetak dana i onda je prestalo pred njen ulazak u „Zadrugu“ - ispričao je Suki, koji je priložio račun koji je njegov prijatelj platio za Ivu.

Nisam silovatelj, ja sam lud za ženama

- Koliko sam shvatio, kada je govorila o iznudi mislila je na te pare što je ona meni tražila, jer ja sam joj u jednom trenutku rekao:“Iva, za iznudu se ide u zatvor. Ti me ucenjuješ da ćeš mi zvati devojku ili da dam novac, za to se ide u zatvor“. Verovatno je tim poučena obrnula uloge. A njene tvrdnje da sam tukao i silovao devojke su stvarno smešne... Do je bespredmetno i demantovati. Ja sam omiljen kod žena, žene poštujem i lud sam za njima – ko me zna, zna da je tako - ističe Keserović i dodaje:

"Ona je mislila da ću ja izaći u javnost sa ovom pričom i sramotiti je dok je u „Zadruzi“, pa me je odlučila preduhitriti sa ovom pričom koja nema veze sa mozgom, da sam ja devojci beskućnici iznuđivao novac... Gospodin Marijan Šarić da ju je držao zatočenu, tukao... Rekla je da ju je čovek od 60 i nešto godina u invalidskim kolicima prisiljavao na nešto – nakon toga, optužbe na moj račun... Iva mora biti svesna da joj gospodin Šarić neće pustiti tek tako da ga blati, imaće velikih problema! Da bi oprala sebe, da optuži čoveka za nasilje, da ju je snimao, držao zatočenu... Nemam reči! I to sve samo da opere sebe, što ide sa muškarcima isključivo za novac. Njenoj priči ne veruje niko, pa ona može da bira koju želi! Njen ceo život je usmeren da preko muškaraca dođe do novca." - podvlači Suki i zaključuje:

"Njena simpatija u „Zadruzi“ – Karić... Dečko ima imućnog oca, koliko znam, a svi su u rijalitiju slabijeg imovinskog statusa od njega. I eto, baš se on svideo Ivi. Iva samo ganja imućne muškarce!"
 

Uhapšen otac deteta Aleksandre Subotić! Pretukao i opljačkao državljana Islanda!
Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink.rs


>