Region

Svet

Prijatelji sa beneficijama?! Danima sam bila kao da mi je neko umro, tvrdi Anabela!

Anabela i Andrej glavna su tema u medijima poslednjih nedelja! Pevačica je otvoreno priznala da njih dvoje nisu dva meseca zajedno, ali isto tako da nju bivši suprug i dalje poštuje i ceni i da će ostati "prijatelji sa beneficijama". Danima sam bila kao da mi je neko umro, ni sada mi nije svejedno - tvrdi Anabela!

Prijatelji sa beneficijama?! Danima sam bila kao da mi je neko umro, tvrdi Anabela! Screenshoot/Instagram



Anabela je još istakla da su rešili da udruživši snage i poslednje dane braka provodili su mirno i u dugim razgovorima, čak su i razgovarali o prijateljstvu s beneficijama, što je mnoge iznenadilo.

"Izgleda da je sve po zasluzi, pa sam verovatno i ja to zaslužila i hvala mu na tome. Meni je drago. I stvarno ovom prilikom, evo... postoji neka neraskidiva nit između nas dvoje i uvek će postojati. Ne znam ni zašto ni kako. Negde je on... jedna od mojih srodnih duša, koja će na moju sreću ostati uvek tu u blizini. Jednostavno je izgleda bilo suđeno da pre budemo prijatelji nego ljubavnici."- ispričala je ona Sanji Marinković, koja je odmah istakla da se Andrej poneo veoma džentlmenski, iako je braku došao kraj.

"Što se tiče jurišanja, on je za mene bio i ostao najhrabriji, kada sam ja u pitanju. Nijedan me muškarac nije tako osvajao, kao on." - otkrila je Anabela.

"Danima sam bila kao da mi je neko umro. Ni sad mi nije svejedno. Prvih dana, kada je bilo najkritičnije, bili smo bliski. Satima smo pričali..." - rekla je Anabela.

"Bolje je da budemo prijatelji, možda "prijatelji sa beneficijama"- nasmejala se ona pa priznala da je bilo je priča i na tu temu:

"Slatko je to bilo, interesantno..."- izjavila je pevačica.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>