Zadruga

Parovi

Nakon drame oko trudnoće Miljane Kulić, izbačena je Marina Dančo! (VIDEO)

Nakon drame oko trudnoće Miljane Kulić, izbačena je iz rijalitija "Zadruga 3" Marina Dančo! Ona je, poznatija kao majka šestoro dece istakla da zbog trudnoće nije želela da ulazi u rasprave, ali nije mogla da sakrije da postoji zadrugar koji joj se nimalo nije dopao. Nju je u studiju dočekala voditeljka Dušica Jakovljević, a Marina je odmah osula paljbu po jednom učesniku.

Nakon drame oko trudnoće Miljane Kulić, izbačena je Marina Dančo! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



"Nisam htela da se snađem u svađama i prepirkama, nisam želela stres. Ja sam smirena, ništa me nije doticalo. Vladimr Adžić me jako nervirao zato što je bio u kuhinji. Uvek je gledao da se grebe i da ćoškari. Pratio je pogledom gde ko šta krije, da bi uzimao za sebe. Drugi zadrugari su imali isto to mišljenje." - rekla je Marina Dančo, a za pojedine učesnike imala je i reči hvale.

"Vladimir najviše taktizira, to je sve izrežirano. Ivan Gajić mi je najomiljenija osoba, Filip Reljić, on je mnogo dobar momak. Suzana je mnogo dobra devojka, na njenoj sam strani." - rekla je Marina.
 

Novi učesnici rijalitija Zadruga 3! Rukometašica i poslednji pobednik Velikog brata! (VIDEO)



Detaljno pogledajte u video prilogu šta je još Marina ispričala, kao i prvi razgovor Zole i Miljane nakon saznanja o njenoj trudnoći:


 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>