Zadruga

Parovi

Ivana Krunić raskinula vezu pred kamerama! Smatra da joj dečko ne bi oprostio! (VIDEO)

Nakon što su završene još jedne nominacije, a publika i zadrugari su odlučili da se za opstanak u rijalitiju "Zadruga 3" bore Filip Đukić i Marina Dančo, došlo je vreme da počne još jedna "Igra istine". Ivana Krunić raskinula je vezu pred kamerama! Smatra da joj dečko ne bi oprostio stvari koje je do sada radila, a koje su njoj preko potrebne! 

Ivana Krunić raskinula vezu pred kamerama! Smatra da joj dečko ne bi oprostio! (VIDEO) Screenshoot/YoutubePrvo pitanje uputila je Ivana Šopić Vladimiru Tomoviću, a on je odmah postavio veoma zanimljivo pitanje Ivani Krunić.

"Imam pitanje za Ivanu Krunić. Želeo bih da podelim jednu stvar sa zadrugarima, koju smo pričali u društvu. Da li se ti osećaš kao slobodna ili kao zauzeta devojka." - pitao je Tomović.

"Ja sam dosta razmišljala o tome, smatram da osoba koja mi je draga napolju, ne bi prelazila preko stvari koje sam ovde radila, koje su mi preko potrebne. Tek sam skoro shvatila da je ovo predugačak period koji budem provela ovde, i nije pošteno da me neko toliko čeka. Tako da se osećam slobodno." - rekla je Ivana Krunić."Zar nije bilo logičnije da ste završili vezu pre ulaska ovde." - ubacila se Saška Karan.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>