Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 28. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Vodolija nostalgična, Lav interesantno poznanstvo kada je ljubav u pitanju, Jarac preterano aktivan... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 28. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 28. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Imaćete neuobičajeno veliku potrebu da se osećate sigurno i da budete okruženi ljubavlju i toplinom, što ćete najpre tražiti kroz prisniji kontakt sa najbližima.

LJUBAV
Slobodni će čeznuti da imaju nekog pored sebe, a može se desiti i da se zaljube. Zauzeti će provesti mirno popodne u društvu voljene osobe.

POSAO
Moraćete da ubrzate svoj tempo jer u suprotnom nećete stići da se izborite sa svim svojim poslovnim obavezama. Finansijski gledano, nećete imati većih problema.

ZDRAVLJE
Brzo ćete se umarati.


Bik 21.4.-21.5.

Bićete angažovani na više strana i imati energije na pretek, međutim, tokom ovog dana gubićete svoje vreme i na neke nebitne stvari.

LJUBAV
Slobodni se danas neće baviti svojim ljubavnim životom. Zauzeti će povesti važne razgovore sa voljenom osobom, želeći da sa njom ostvare stabilniji odnos.

POSAO
Uspevaćete da izađete na kraj sa brojnim obavezama koje su vam se u međuvremenu nagomilale. Bićete jako vredni i posvećeni svom poslu.

ZDRAVLJE
Nađite vremena za odmor.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete ceo dan biti u pokretu, što će vam prijati. Ipak, usled te užurbanosti, nećete ničemu moći u potpunosti da se posvetite.

LJUBAV
Slobodni će imati više prilika za flert. Zauzeti će se sa partnerom dobro slagati na mentalnom planu, ali neće biti naročito naklonjeni romantici.

POSAO
Na poslu ćete puno toga stići da uradite, ali će vas konstantno pratiti osećaj da ste na nešto ipak zaboravili. Pribeležite sebi sve što vam je važno.

ZDRAVLJE
Trebaće vam više sna.


Rak 22.6. - 22.7.

Faliće vam hrabrosti u svemu što budete morali sami da uradite. Tražićete savete od bliskih ljudi koji će biti raspoloženi da vam izađu u susret.

LJUBAV
Ako ste u vezi, predstoji vam lep dan na ljubavnom planu, ispunjen harmonijom i razumevanjem. Slobodnima se niko neće ozbiljnije sviđati.

POSAO
Uz pomoć svog poslovnog partnera, danas ćete moći da ostvarite dobre rezultate na radnom mestu. Imaćete uspeha i na finansijskom planu.

ZDRAVLJE
Pijte čajeve za detoksikaciju.


Lav 23.7.- 22.8.

Samoća vam uopšte neće prijati. Ipak, nećete biti naročito motivisani da u svoj život uključite druge ljude. Ceo dan ćete se čudno osećati.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete dosta povučeni i osetljivi, što će zbuniti vašeg partnera. Slobodni će biti u prilici da ostvare jedno interesantno poznanstvo.

POSAO
Puno ćete zavisiti od drugih. To će vam na momente smetati, ali ćete na kraju dana zaključiti da bez tuđe pomoći ne biste mogli da završite neke važne poslovne obaveze.

ZDRAVLJE
Cirkulacija vam je loša.


Devica 23.8. - 22.9.

Želećete da ovaj dan provedete tiho i mirno, međutim, to vam nikako neće polaziti za rukom. Koliko god budete pokušavali da izbegnete haos i gužvu, oni će vas pratiti.

LJUBAV
Ako ste u vezi, u večernjim satima ćete uživati u partnerovom društvu. Slobodni će početi da se interesuju za osobu koju su upoznali preko prijatelja.

POSAO
Vaši odnosi sa bližim i daljim saradnicima naći će se na ispitu. Trudite se da danas što manje zavisite od drugih i oslonite se na sebe i svoje sposobnosti.

ZDRAVLJE
Osećaćete unutrašnji nemir.
 

Horoskop - nepogrešivo: Lav zavodnik, Bik senzualan, Vodolija istraživač...

Vaga 23.9. - 22.10.

Tek u večernjim satima moći ćete da se malo opustite i ne zamarate aktuelnim problemima koje danas, uz sve napore, ipak nećete uspeti da rešite.

LJUBAV
Ako ste slobodni, ne očekuje vas puno noviteta na ljubavnom planu, ali se vi nećete mnogo buniti zbog toga. Zauzeti nikako neće uspevati da se sporazumeju sa partnerom.

POSAO
Šta god da ste isplanirali za danas, moraćete da odložite, usled niza prepreka za koje će biti odgovorni svi osim vas. Moguć je sukob sa nadređenim.

ZDRAVLJE
Naspavajte se.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Šta god da vas muči, nećete biti prepušteni sami sebi. Imaćete na koga da se oslonite, kako u poslovnoj, tako i u privatnoj sferi života.

LJUBAV
Slobodni će, ukoliko to žele, moći da stupe u vezu sa osobom koja se u ljubavi ponaša zrelo i odgovorno. Zauzeti će se osećati voljenim i zaštićenim od strane svog partnera.

POSAO
Čuvajte se nepouzdanih saradnji i riskantnih ulaganja, pogotovu ako imaju veze sa inostranstvom. Držite se saveta koji će vam dati vaš dugogodišnji kolega.

ZDRAVLJE
Zdravstveno stanje vam je stabilno.


Strelac 21.11.- 21.12.

Bićete preangažovani na svim poljima. Imaćete puno kontakata sa ljudima čije će vas ponašanje iritirati. U večernjim satima želećete da se izolujete od svih.

LJUBAV
Bez obzira koji je vaš trenutni emotivni status, ljubavi danas nećete pridavati puno značaja. Ukoliko ste u vezi, partner se može naljutiti na vas.

POSAO
Trud i zalaganje koje ste prikazali u prethodnom periodu, obezbediće vam poslovni uspeh. Sa druge strane, mogu vas zadesiti iznenadni troškovi.

ZDRAVLJE
Nećete imati zdravstvenih problema.


Jarac 22.12.- 19.1.

Danas ćete biti dosta aktivni, možda i preterano. Trudite se da sebe ne forsirate previše i nemojte siliti nešto što je još uvek pod znakom pitanja.

LJUBAV
Bez obzira na to koji je vaš emotivni status, danas nećete pokazivati interesovanje za druge ljude. Cenićete slobodu i zanemariti ljubavni aspekt svog života.

POSAO
Pred vama je jedan uspešan poslovni dan. Sve što naumite možete lako ostvariti i to bez ičije pomoći. Međutim, malo će vas brinuti finansije.

ZDRAVLJE
Možete patiti od nesanice.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Osećaćete neku vrstu nelagodnosti čiji će vam uzrok biti nepoznat. Budite pažljiviji u svemu što se odnosi na praktičnu sferu života.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nećete ni sami sebi hteti da priznate osećanja koja gajite prema jednoj osobi. Zauzeti će nešto skrivati od svog partnera što će on moći da oseti.

POSAO
Možete biti predmet ogovaranja. Kolege vam neće biti naklonjene, ali ni vi nećete pokušavati da im se dodvorite na bilo koji način.

ZDRAVLJE
Pospani ste.


Ribe 20.2.- 20.3.

Zauzećete drugačiji stav prema sebi i svojim kapacitetima, ali ćete se drugačije postaviti i prema svojoj široj okolini. Generalno, bićete kritički nastrojeni.

LJUBAV
Zauzeti će pred voljenu osobu staviti previsoke zahteve. Slobodni će imati priliku za ulazak u strastvenu, ali i pomalo destruktivnu romansu.

POSAO
Bićete motivisani da radite onoliko koliko ste plaćeni. Možete biti uključeni u neke spletke, pa i ogovarati pojedine kolege koje vam inače nisu naklonjene.

ZDRAVLJE
Moguć je manji disbalans hormona.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>