Zadruga

Parovi

Miljana i Zola emotivni susret i suze njene majke Marije Kulić! (VIDEO)

Miljana i Zola emotivni susret i suze njene majke Marije Kulić! Lazar Čolić Zola sinoć je ušao u rijaliti "Zadruga 3", a susret sa svojom bivšom devojkom Miljanom Kulić imao je na Rajskom ostrvu. Inače, Miljani je juče bio rođendan, a tokom slavlja ona je pročitala i Zolinu čestitku. To je Kulićevu veoma pogodilo, pa je za vreme rođendana u više navrata plakala. 

Miljana i Zola emotivni susret i suze njene majke Marije Kulić! (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Kada ga je ugledala, Miljana je rekla da su joj emocije pomešane, a nakon manje rasprave koju su imali, Kulićeva je počela sa Zolom da se ljubi. U isto vreme, u drugom delu "Zadruge" Miljanina majka Marija počela je da plače.

"Ti nisi ispoštovala naš dogovor! Nema drugova u rijalitiju. Ono što ti je Mića rekao, to je istina! Ti ništa nisi ispoštovala! Ja ništa loše nisam uradio! Sve sam čak i demantovao. Videla je i tvoja sestra Ana! Ti si trebala da sačekaš barem mesec dana! Gledao sam te, malopre ti je malo falilo da se sa nekim poljubiš! Da li ti misliš da je to nekome zanimljivo?" - govorio je Zola.
 

Opušteno u rijalitiju Zadruga 3: Rade Lazić i Nataša Radan u krevetu! (VIDEO 18+)


"Slučajno sam videla da je od tebe čestitka. Poklon još nisam videla. Došao si ovde zbog mene. Znaš koliko je emocija pomešano u meni sada. Tvoji drugovi su svašta pričali! Opet kriviš mene? Opet sam ja kriva? To su tvoji drugovi! Pisao si na Instagramu da sam krava, znaš li kakva sam ja u afektu? Lazare, svi mi pune glavu! Cele večeri sam plakala, nakon čestitke! Zašto uvek kriviš mene?" - izjavila je Miljana.

"Bane je mene pitao da li smo se pomirili, ja sam mu rekao da nismo. I to je to! Ja ne znam kako si ti mogla da padneš na neke priče? Svaki dan te ja gledam! Svaki dan znam šta radiš!" - pričao je Zola.

"Što si me poljubio kada sam ušla? Sva drhtim!" - nastavila je Miljana.



"Pa i ti si mene poljubila! Ti i ja smo imali razgovor pre 20 dana!" - pričao je Zola.

Kada je došao trenutak za rastanak, bilo je veoma emotivno. Miljana i Zola počeli su da se grle i ljube uz ljubavne pesme koje su svirale. Kada je čula muziku, Miljanina majka Marija odmah se sa još nekoliko zadrugara uputila ka doku. 

"Sve isto kao što smo pričali, sve isto! Bez plakanja samo! Iskuliraj se i to je to! Bitno je da smo se videli, i to je to! Sve znaš! Sve sam ti rekao! Sve ono što smo pričali pre ulaska. Sve isto stoji! Ne znam šta da ti kažem" - govorio je Zola.



"Volim te! Šta: "I to je to"? Ne znaš šta da mi kažeš? Pa nikada nisi ni znao šta da mi kažeš! Cao, Lazare! Volim te! Lazare, volim te! Volim te, bebo." - pričala je Miljana dok je grcala u suzama.

Nakon što se pozdravila sa Zolom, Miljana je počela još više da plače, a zadrugari su je tešili. Kulićeva je cimerima rekla da joj je nakon ovog susreta srce slomljeno, a najveća podrška bili su joj Jelena Krunić, kum Marko Janjušević Janjuš, Vladimir Tomović, Mina Vrbaški i Milan Petković. 






 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>