Region

Svet

Perpetuum Jazzile - svetska vokalna ekstaza ponovo u Beogradu!

Beogradska publika će ponovo uživati u snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom koji vrsni vokali iz Slovenije reprodukuju samo ljudskim glasom. "Perpetuum Jazzile" svetska vokalna ekstaza, po želji publike ponovo u Beogradu!

Perpetuum Jazzile - svetska vokalna ekstaza ponovo u Beogradu! Foto: Irena Herak



Posle prošlogodišnjeg veoma zapaženog koncerta, Perpetuum Jazzile, jedna od najspektakularnijih i najvećih vokalnih grupa na svetu, zbog velike potražnje ponovo dolazi u Beograd, 30.novembra u Sava Centar. Beogradska publika će ponovo uživati u snažnim ritmovima, bogatim harmonijama, pozitivnom energijom koji vrsni vokali iz Slovenije reprodukuju samo ljudskim glasom. I ovoga puta spremaju bogat repertoar različitih žanrova muzike, od popa, roka, jazza, diska, bossa nove, gospela...Predstaviće, u svom aranžmanu, čuvene muzičke hitove od Abbe, Michael Jacksona,  Queen, David Guetta, Lady Gage, Eart, Wind and Fire, Bee Gees, Toto...

"Perpetuum Jazzile" je osnovan 1983.godine i već godinma nastupaju širom sveta, i prenose publici snažan zvuk koji mnogi ljudi ne očekuju od ljudskog glasa. Grupa je jasno razvila svoj scenski izgled i izraz, i praktično je pozicionirana uz vrhunske vokalne grupe iz svetske klase.




Karte po ceni od 1900, 2300, 2600 i 2900 din mogu se kupit OVDE i na blagajni Sava Centra.

"PERPETUUM JAZZILE" -  30. novembar u 20 časova "SAVA CENTAR"

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>