Zadruga

Parovi

Tomović i Lepi Mića raskrinkali Staniju! Trikovi, laži, obmana... (VIDEO)

Tomović i Lepi Mića raskrinkali Staniju! Trikovi, laži, obmana...Vladimir je otkrio sve o svojoj vezi sa njom. Otkrio kakvim se trikovima i lažima služi da obmane narod, i razotkrio usput i produkcijske "ptičice". Izvređao njena dva PR-a i nije propustio da pomene i Mikija Đuričića.

Tomović i Lepi Mića raskrinkali Staniju! Trikovi, laži, obmana... (VIDEO) Screenshoot/Youtube



Njihova veza je počela u rijalitiju, a nakon raskida bukvalno se dešavalo sve i svašta. Sada je Vladimir Tomović odličio da ispriča neke stvari u vezi njihovog odnosa. U priču se uključio i Lepi Mića objašnjavajući kakav je ona rijaliti igrač i folirant. Prisetio se nekih događaja iz predhodne sezone.

"Ona se žvali sa drugim momkom, ne zato što joj se on sviđa nego u inat Vladimiru"- govorio je Lepi Mića.

"Nema šta o meni nije rekla, klela me, psovala mi majku, zvala me "taktimir". Lažirala je operaciju, nije se čula samnom tri nedelje..."- pričao je Vladimir.

"Gde je bila?"- upitao je Vesko.

"E moj prijatelju...Ona kači statuse napolju da nisam mangup nego pička"- nakon ovoga Tomović je ispričao da su vodili razgovor od 20 sati koji je on snimao. Tokom tog razgovora Stanija je navodno pričala razne bljuvotine o novinarima, ko je na kojim drogama i šta rade sa ku*vama.

Šta je još Vladimir Tomović ispričao i zašto je odlučio da snimke ne objavi pogledajte u video snimka.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>