Zadruga

Parovi

Dalila Dragojević nakon šamara želi da napusti rijaliti Zadruga 3! (VIDEO)

Sinoć je nastao sukob između Dalile i Miljane Kulić, nakon što je pušten klip na kojem se vidi kako Milica Kemez plače jer je Dalila rekla da je njena priča o tužnom detinjstvu izmišljena. Dalila Dragojević nakon šamara želi da napusti rijaliti "Zadruga 3"!

Dalila Dragojević nakon šamara želi da napusti rijaliti Zadruga 3! (VIDEO) Screenshoot/VideoMiljana je optužila Dalilu da želi da se reši Milice jer bi ona mogla biti favorit za pobedu. Njih dve su ušle u bučnu raspravu, a Miljana je udarila Dalilu u jednom momentu. Ona joj je prišla i demonstrirala kako bi izgledalo da ona njoj maše prstom ispred nosa, a onda je Dalilu dočekala nespremunu i udarila joj šamar.

Dalila Dragojević je odmah tražila da prokukcija reaguje, ali do toga nije došlo. Nakon svega su Dalila i Dejan izašli napolje, a Marija i Miljana Kulić su ih pratile. Marija je čak pokušala da isprovocira Dalilu tako što je pomenula njenu majku, koje se navodno odrekla.

Svađa se nastavila i pale su teške reči, a onda je Dalila razočarana u produkciju rekla da ljudi kao što je Miljana ne treba da borave u rijalitiju i da ne može da veruje da niko nije reagovao zbog ovog udarca.
 

Vladimir Tomović u rijaliti Zadruga 3 ušao kao prodavac ljubičica!
 

Tomović i Lepi Mića raskrinkali Staniju! Trikovi, laži, obmana... (VIDEO)"Bolesnice, ne mogu da me gledaju očima. Uvedu ovde fizičku bolesnicu, udarila me ovde, dokle se prave ludi svi, niko ne vidi da me udarila, odavde treba izaći. Videli ste svi da me udarila, što bi bili u rijalitiju u kojem niko ne reaguje. Sinoć je i Dejana ovaj udario, pa niko ništa." - vikala je Dalila.

Podsetimo, Dalila je i juče plakala i tražila da ide kući, a sve to dovodi u pitanje njen dalji angažam u rijalitiju. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>