Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 23. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Blizance očekuje kontakt sa osobom iz prošlosti, kod Ovna unutrašnji spokoj... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 23. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 23. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Današnji dan neće ponuditi dovoljno da bi opravdao optimizam koji će vas pratiti sve vreme. Osećaćete unutrašnji spokoj.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, prisećaćete se nekih pređašnjih veza koje su se neslavno završile. Zauzeti će se fokusirati na partnera i želeće da ga usreće. 


Bik 21.4.-21.5.

Imaćete najbolje namere, međutim, okolnosti će zahtevati da se prema svojoj okolini postavite oštrije nego što ste planirali.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će primetiti da je sa vama danas lakše biti prijatelj nego ljubavnik. Slobodni se neće puno obazirati na svoje udvarače.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas ćete se najbolje provesti ako se zatvorite u sebe i posvetite se oblastima života za koje znate da mogu samo pozitivno da se odraze na vaše raspoloženje.

LJUBAV
Ako ste slobodni, postoji mogućnost da vas kontaktira osoba prema kojoj nikada niste bili ravnodušni. Zauzeti će biti malo romantičnije nastrojeni od svog partnera.
 

Jesenja ravnodnevnica – moćan period u kom važe posebna pravila!Rak 22.6. - 22.7.

Danas će se mnogo toga očekivati od vas, a vi ćete se osećati nespremno da se uhvatite ukoštac sa svim obavezama. Ipak, nadajte se pomoći sa strane.

LJUBAV
Imaćete utisak da se vaše i partnerove želje ne poklapaju. Izbegavajte razgovore na teške teme. Ako ste slobodni, moguć je susret sa osobom iz prošlosti.


Lav 23.7.- 22.8.

Probudićete se lepo raspoloženi, međutim, kako dan bude odmicao, vaš entuzijazam će opadati. Ako ste u mogućnosti, osamite se u popodnevnim satima.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, pažnju možete dobiti od prijatelja i drugih bliskih osoba. Zauzeti će imati manjih i prolaznih nesuglasica sa partnerom.


Devica 23.8. - 22.9.

Učestalo kontaktiranje sa ljudima danas će vas potpuno iscrpeti. Želećete da se nalazite na nekom drugom mestu, mirnijem i tišem.

LJUBAV
Slobodni među vama slabo će se baviti emotivnim pitanjima. Ljubav će vam danas biti vrlo sporedna stvar. Zauzeti će moguće imati manju raspravu sa partnerom.Vaga 23.9. - 22.10.

Primetićete da će danas mnogi početi da obraćaju više pažnje na vas, vaše reči i postupke. Ipak, to vam neće naročito prijati.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, nemojte gajiti prevelika očekivanja od voljene osobe kako se ne biste razočarali. Slobodni će imati nekoliko udvarača, a nijedan im neće biti po volji.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Danas ćete nalaziti opravdanje za sve i svakoga, međutim, ne očekujte da ćete od svog okruženja dobiti isti tretman.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, može vas zaintrigirati neko ko se spolja gledano ne uklapa u vaš život. Zauzeti će vešto izbeći svađu sa partnerom.
 

Maštanje i skrivene želje! Ovan o putovanju, Lav o uspehu, Vaga o ljubavi...


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas se ljudima u okruženju možete učiniti sitničavim i egocentričnim. Istina je da ćete se odjednom osetiti uplašeno i da će vam sve u vezi vas delovati nekako nestabilno.

LJUBAV
Ako ste slobodni, nedostajaće vam neko s kim biste mogli da se opustite i ne razmišljate o problemima koji vas muče. Zauzeti će inicirati trenutke intime.


Jarac 22.12.- 19.1.

Trudite se da danas budete što samostalniji i da tuđem mišljenju pridajete značaja taman onoliko koliko vam to može biti od koristi.

LJUBAV
Sa partnerom ćete imati manjih nesporazuma, ali ćete do večeri uspeti da ih prevaziđete. Slobodni će razmišljati o propuštenim ljubavnim šansama.


Vodolija 20.1.- 19.2.

U prvom delu dana bićete vrlo napeti. Osećaćete se kao da ste na “traci”. U večernjim satima naći ćete način da se opustite.

LJUBAV
Bez obzira da li ste slobodni, ili u vezi, danas ćete teško naći vremena za ljubav. Ipak, moguća su razna prijatna iznenađenja, bez vaše inicijative.


Ribe 20.2.- 20.3.

Vaše želje činiće se teško ostvarivim, međutim, imaćete više sreće nego pameti. Današnji dan iskoristite tako što ćete privremeno “okrenuti leđa” problemima.

LJUBAV
Slobodni se mogu zainteresovati za osobu kojoj je karijera važnija od ljubavi. Oni koji su u vezi, u večernjim satima lepo će se provoditi u partnerovom društvu.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>