Style

Ljubav & Sex

Dnevni horoskop za 22. septembar 2019. godine!

Dnevna doza Lune! Vaga ispunjavanje ličnih ciljeva, Lav zanemaruje partnera... Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 22. septembar 2019. godine, koji za vas piše astrolog Nataša Paunovski.

Dnevni horoskop za 22. septembar 2019. godine! Svet Plus

Ovan 21.3.- 20.4.

Neračunajući to što ćete se malko ulenjiti i usporiti, osećaćete se dosta dobro. Iskoristićete ovaj dan za zabavu i opuštanje u društvu dragih osoba.

LJUBAV
Zauzeti će moći da se pohvale vrlo skladnim odnosom sa partnerom. Slobodnima će se neko udvarati, što će im imponovati, ali će biti malo nepoverljivi prema toj osobi.


Bik 21.4.-21.5.

Možda ćete imati previsoka očekivanja od svoje okoline, pa ćete se donekle razočarati njihovim stavovima i postupcima. Zatvorićete se u sebe.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, obratite više pažnje na svog partnera. Imaće utisak da ga zapostavljate. Slobodnima se danas niko neće činiti dobrim izborom za njih.


Blizanci 22.5.- 21.6.

Danas će okolnosti biti na vašoj strani, tako da se možete nadati vrlo pozitivnom razvoju događaja po svim pitanjima. Želećete da ovaj dan traje duže.

LJUBAV
Ako ste slobodni, prihvatićete nečije udvaranje, iako vas dotična osoba neće preterano zaintrigirati. Zauzeti će partneru predložiti izlazak u veće društvo.


Rak 22.6. - 22.7.

Nesigurnost će se smenjivati sa velikim samopouzdanjem. Možete biti vrlo neodlučni i povodljivi, pa danas pažljivo birajte svoje društvo.

LJUBAV
Ukoliko ste u vezi, partner će verovatno imati pune ruke posla oko vas. Slobodnima se mogu dopasti dve osobe potpuno različitog temperamenta.


Lav 23.7.- 22.8.

Iako su male šanse da samostalno inicirate neko društveno okupljanje, pokušajte da se barem ne izolujete u potpunosti. Samoća vam neće prijati.

LJUBAV
Ako ste slobodni, moguće je da imate tajnu simpatiju među prijateljima. Situacija i nije toliko kompleksna koliko se vama čini. Zauzeti će zanemariti svog partnera.


Devica 23.8. - 22.9.

Trudićete se da se nađete prijateljima u nevolji, međutim, nećete želeti da se prekomerno žrtvujete ni za koga jer će vam sopstvena dobrobit ipak biti najvažnija.

LJUBAV
Ako ste u vezi, bićete vrlo romantični i strastveni, što će se jako dopasti vašem partneru. Slobodni će biti zainteresovani za ulazak u jedan neobavezan odnos.

Godišnji horoskop za 2020. godinu! Kratak ali veoma jasan!Vaga 23.9. - 22.10.

Sa jedne strane, želećete da se posvetite ispunjavanju ličnih ciljeva, a sa druge ćete za sve što budete radili tražiti odobravanje od strane svoje okoline.

LJUBAV
Pokušaćete da udovoljite partneru tako što ćete prihvatiti jedan njegov predlog koji vam se u osnovi ne dopada. Slobodni će se truditi da sami sebi budu dovoljni.


Škorpija 23.10.- 22.11.

Veći deo dana rezervisaćete za opuštanje, međutim, pozabavićete se i nekim praktičnim pitanjima jer ćete ipak želeti da se osećate korisnim.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, vaš trenutni emotivni status će vam savršeno odgovarati. Zauzeti će se prema partneru odnositi pomalo neodgovorno. Rasprava je moguća.


Strelac 21.11.- 21.12.

Danas ćete biti nestrpljivi, hiroviti i pomalo egocentrični. Kako biste izbegli bespotrebne sukobe sa okolinom, u nečemu ćete morati da popustite.

LJUBAV
Ako ste u vezi, partner će morati ceo dan da obleće oko vas kako bi udovoljio svim vašim prohtevima. Slobodni će se potruditi da budu primećeni gde god se pojave.
 

Bik, Rak, Devica: Po horoskopu oni će upoznati srodnu dušu!Jarac 22.12.- 19.1.

Trudićete se da svojim rečima i postupcima nikoga ne uvredite, međutim, nećete u tome u potpunosti uspeti. Bolje se usredsredite na sebe i svoje želje i potrebe.

LJUBAV
Ako ste slobodni, možete požuriti sa ulaskom u vezu sa osobom za koju će se ispostaviti da nije pravi izbor za vas. Zauzeti će se odlično slagati sa partnerom.


Vodolija 20.1.- 19.2.

Današnji dan ćete provesti pripremajući se za sve što vas čeka sutra. Razmišljaćete o svojim brojnim obavezama i načinima da ih se što pre oslobodite.

LJUBAV
Ako ste u vezi, pokazivaćete veće interesovanje za svog partnera nego on za vas. Slobodni će imati utisak da nemaju kad da se posvete svom emotivnom životu.
 

Ljubavni horoskop za jesen 2019. godine! Velike promene!Ribe 20.2.- 20.3.

Tokom većeg dela dana pratiće vas razdragano raspoloženje. Uživaćete u provođenju vremena sa porodicom, prijateljima i drugim bliskim osobama.

LJUBAV
Ukoliko ste slobodni, aktivirajte se. Danas možete imati puno uspeha na ljubavnom planu. Zauzeti će se u partnerovom društvu osećati srećno i ispunjeno.

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>